Τηλεόραση

Παγιδευμένοι: Σπύρος και Θοδωρής συλλαμβάνονται

21/05/2023
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Παγιδευμένοι» καθώς η Άννα θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη και ο Σπύρος και ο Θοδωρής θα βρεθούν στα χέρια της αστυνομίας.

Σπύρος και Θοδωρής µε χειροπέδες

Ο Αλέκος ενημερώνει την Άννα για όσα έχουν συμβεί και εκείνη νιώθει καταρρακωμένη με όσα ακούει, όπως όμως και προδομένη με τον Δημήτρη, -τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλον και ήθελε να κάνει παιδί μαζί του-, επειδή δεν της είπε για την εμπλοκή της οικογένειάς του στη δολοφονία του πατέρα της. Έτσι η ίδια καλεί την Αστυνομία προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και η ψυχή του πατέρα της να μπορέσει να ηρεμήσει.

Μετά την υπόδειξη του σημείου που βρίσκονται ο Σπύρος και ο Θοδωρής στη σειρά «Παγιδευμένοι», συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην αστυνομία. Πατέρας και γιος είναι απεγνωσμένοι, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή. Εντωμεταξύ, ο Αλέκος, βλέποντας τους µε χειροπέδες, νιώθει ικανοποιημένος και επιβραβεύει τον Μίλτο για την βοήθειά του.

Τόσο η Άννα όσο και ο Δημήτρης, είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν όσα καταθέτουν ο Θοδωρής και ο Σπύρος για τον φόνο του Κοσμά. Από την άλλη ο Σταύρος με τον Ανδρέα και τον Δημήτρη συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, καθώς πιστεύουν ότι κάτι τους διαφεύγει, αφού ανεξήγητο είναι το πώς βρέθηκε η Άννα στην αποθήκη. Ταυτόχρονα, οι έρευνες για τον Σπύρο συνεχίζονται, ενώ ο Θοδωρής κρίνεται προφυλακιστέος.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.