Τηλεόραση

Παγιδευμένοι Spoiler: Δημήτρης και Άννα παντρεύονται με το ζόρι

29/09/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Κι όμως, ο Δημήτρης και η Άννα παντρεύονται στη σειρά Παγιδευμένοι, δυστυχώς αναγκαστικά. Οι εξελίξεις παίρνουν άσχημη τροπή και το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με τους χειρότερους φόβους του.

Οι έρευνες συνεχίζονται και ο δολοφόνος αποκαλύπτεται. Ο κολλητός φίλος της Άννας, ένα άτομο υπεράνω υποψίας, κατηγορείται για τη δολοφονία της Μυρτώς, για την οποία έτρεφε έντονα συναισθήματα.

Ο Άγγελος προστατεύεται από τον πατέρα του και η Άννα είναι εξοργισμένη που τόσο καιρό δεν ήξερε ποιον έχει δίπλα της. Ο Δημήτρης φοβάται για τα χειρότερα και προσπαθεί να την ηρεμήσει, όμως είναι μάταιο.

Η Άννα ξεκινά να κλέβει στοιχεία, να δρα επικίνδυνα και να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της. Ο Σταύρος, εξοργισμένος από τη στάση των δύο πρωταγωνιστών, βγάζει ένταλμα σύλληψης για την Άννα και μάλιστα ζητά από τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της, ως είθισται.

Για να καταφέρουν να ξεφύγουν, η Άννα και ο Δημήτρης παντρεύονται αναγκαστικά και αισθάνονται ακόμη περισσότερο… παγιδευμένοι! Κανείς δε θα αναγκάσει τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της, από τη στιγμή που η Άννα Ροδίτη έγινε Άννα Μαρκέτου!

Η απόφαση αυτή σκάει σαν κεραυνός. Διχάζει τόσο το ζευγάρι, όσο και τους οικείους του. Ο Σταύρος γίνεται έξαλλος και βάζει σε εφαρμογή το εκδικητικό του σχέδιο.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!