Τηλεόραση

Παγιδευμένοι: Ποιος υπουργός θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ANT1;

14/09/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Μια δραματική σειρά, με συγκλονιστική υπόθεση αλλά και ένα πολύ δυνατό καστ, κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Ποιον υπουργό θα δούμε, έστω και με πολύ μικρή συμμετοχή, στη νέα σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι;

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 22:00 κάνει πρεμιέρα στον ANT1 η νέα σειρά με τίτλο ‘Παγιδευμένοι’, η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη την ίδια ώρα. Μια σειρά με δυνατή πλοκή και συνεχείς ανατροπές, η οποία βασίζεται στο τουρκικό «YARGI»!

Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα γνωρίζαμε τα ονόματα των πρωταγωνιστών αλλά και τους χαρακτήρες τους, μια απρόσμενη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με τo typologies.gr, ένας υπουργός αναμένεται να εμφανιστεί στην σειρά Παγιδευμένοι, έχοντας μια μικρή συμμετοχή. Ο λόγος για τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Νότης Μηταράκης ενθουσιάστηκε με τη νέα σειρά, η οποία γυρίζεται πολύ κοντά στο υπουργείο Μετανάστευσης και θέλησε να έχει συμμετοχή στα γυρίσματα! Θυμίζουμε ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Χρήστου

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?