Τηλεόραση

OPEN: Νέα εκπομπή μαγειρικής έρχεται – Ποια είναι η παρουσιάστρια

30/05/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Μια νέα εκπομπή μαγειρικής σχεδιάζουν στο Open για το καλοκαίρι με παρουσιάστρια έκπληξη. Δείτε ποιο πρόσωπο θα αναλάβει τη παρουσίαση του νέου αυτού πρότζεκτ.

H γνωστή food blogger Μαριλού Παντάκη που έχει και δικό της κανάλι στο youtube βρίσκεται ένα βήμα πριν τη τελική συμφωνία με το Open για να γίνει η παρουσιάστρια σε μια νέα διαφορετική εκπομπή μαγειρικής η οποία αν όλα πάνε καλά θα βγει στον αέρα μέσα στον Ιούνιο.

Ποια είναι η Μαριλού Παντάκη

Η Μαριλού Παντάκη ή αλλιώς  Madame Ginger, γεννήθηκε έναν χειμώνα, αλλά λατρεύει το καλοκαίρι και όσα το χαρακτηρίζουν: τα νησιά, τα ταξίδια, τον έρωτα, τους φίλους, το φαγητό με φίλους, το φαγητό γενικά, σε όλες του τις μορφές, σε όλες τις στιγμές.

Λατρεύει την Κυψέλη, περιοχή όπου μεγάλωσε και μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε για να φτιάξει το Madame Ginger’s Food Studio, μαζί με τον σκύλο της τον Μπιφτέκη.

Εργάστηκε για 7 χρόνια σε PR agencies κι ακόμη 3 χρόνια σε επαγγελματικές κουζίνες. Τελικά, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το blog της, MadameGinger.com, και να μοιράζεται από εκεί συνταγές, σκέψεις, μυστικά της γεύσης και όχι μόνο. Το πιο αγαπημένο της project είναι η σειρά vlogs με τίτλο #EatLikeALocal” στο κανάλι της στο YouTube, μέσα από την οποία ανακαλύπτει κι εξερευνεί γευστικές συνήθειες ντόπιων διαφόρων τοποθεσιών, εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδας. Η εκπομπή της “Cook With Ginger” προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στο IGTV και στην οποία μαγειρεύει για τα gingerάκια της εύκολες, γρήγορες, πολύ νόστιμαες και vegetarian & vegan συνταγές.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο  «ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ: 61 λαχταριστές πανεύκολες συνταγές για όλους» από τς εκδόσεις Μίνωας.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Tags: OPEN TV
Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Άκης Φωτόπουλος

Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.