Οικογενειακές Ιστορίες Εξαφάνιση επεισόδιο

Οικογενειακές Ιστορίες: Το νέο επεισόδιο «Εξαφάνιση» στις 24/9

Το νέο επεισόδιο Οικογενειακές Ιστορίες «Εξαφάνιση» θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Καθημερινά στις 16:40  με νέο επεισόδειο.

Οικογενειακές Ιστορίες: Επισόδειο «Εξαφάνιση»

Η Γεωργία και ο Μάκης είναι χρόνια παντρεμένοι και γονείς ενός μικρού κοριτσιού. Ο γάμος τους είναι εδώ και χρόνια συμβατικός καθώς ο Μάκης είναι απόμακρος και ψυχρός και προς τις δύο.

Όταν οι καβγάδες του ζευγαριού φτάσουν στο απροχώρητο, ο Μάκης θα κάνει κάτι ασυγχώρητο…

Με σενάρια βγαλμένα από την ίδια τη ζωή, οι Οικογενειακές Ιστορίες πραγματεύονται κοινωνικά θέματα, προβάλλουν τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής.

Το νέο επεισόδιο Οικογενειακές Ιστορίες «Εξαφάνιση» θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Καθημερινά στις 16:40  με νέο επεισόδειο. 

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτές είναι οι Οικογενειακές Ιστορίες. Καθημερινά με νέο επεισόδειο..

Το νέο επεισόδιο Οικογενειακές Ιστορίες «Εξαφάνιση» θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στον Alpha.

 

About Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!