Τηλεόραση

MEGA: Ο προγραμματισμός του καναλιού για τη σεζόν 2022-2023

24/08/2022
3 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η νέα σεζόν έρχεται γεμάτη εκπλήξεις! Ο ανανεωμένος προγραμματισμός του MEGA για το 2022–2023, φέρνει στην μικρή οθόνη περιεχόμενο για όλη την οικογένεια! Διασκεδαστικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια,, δράση, δράμα, ερωτισμός, σασπένς…

Δυνατό χαρτί αποτελεί για ακόμη μια χρονιά και η ενημέρωση, με το κανάλι να εστιάζει σε εκπομπές που θα κρατούν σε εγρήγορση τους τηλεθεατές, αναλύοντας πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Τί θα δούμε τη νέα σεζόν και τι ετοιμάζουν οι ιθύνοντες του καναλιού; Ακολουθεί ένα σχεδιάγραμμα, με το πως είναι πιθανό να διαμορφωθεί το πρόγραμμα του καναλιού για τη νέα σεζόν.

Δευτέρα ως Παρασκευή

Πρωινή Ζώνη

Οι αγαπημένες μας πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές επιστρέφουν και τη νέα σεζόν! Καθημερινά, στις 05:00 το πρωί θα μας καλημερίζει το αγαπημένο δίδυμο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη, με την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA“. Έπειτα, στις 08:00, την σκυτάλη παίρνει η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα της, φωνάζοντας “MEGA Καλημέρα” στους τηλεθεατές.

Στις 10:50, η αγαπημένη μας Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά πάντα με την ίδια αισιόδοξη διάθεση και την ίδια θετική ενέργεια.

Μεσημεριανή Ζώνη

Μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 12:45, στο καθιερωμένο μεσημεριανό της ραντεβού επιστρέφει η μοναδική Ελένη Μενεγάκη στις 13:30. Στις 16:00, θέση παίρνει η ενημέρωση, με τον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News να επιστρέφουν δυναμικά στους παλμούς της καθημερινότητας.

Απογευματινή Ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη του MEGA, ο ανανεωμένος προγραμματισμός για το 2022-2023 φέρνει ξανά το αγαπημένο μας τηλεπαιχνίδι The Chase, με την Μαρία Μπεκατώρου να συναντά παίκτες και Chasers! Έπειτα, ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Βραδινή Ζώνη

Τα ηνία της βραδινής ζώνης κρατά η μυθοπλασία! Η “Γη της Ελιάς” συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, σε καθημερινή βάση, στην prime time ζώνη. Αμέσως μετά, θέση στο πρόγραμμα πάρει η νέα σειρά με τίτλο “Μαύρο Ρόδο”.

Το πολυαναμενόμενο έργο Maestro θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα προβάλλεται καθημερινή (πχ Δευτέρα) ή την Κυριακή το βράδυ. Η κωμική σειρά “Μαίρη Μαίρη Μαίρη” θα παίζει κάθε Παρασκευή, στη θέση των.. Συμπέθερων!

Σαββατοκύριακο

Πρωινή Ζώνη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή το MEGA Σαββατοκύριακο δίνει με σαφήνεια και συνέπεια όλες τις πληροφορίες για τα σημαντικά θέματα της εβδομάδας που πέρασε. Αμέσως μετά, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μάς δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της επιστρέφουν δυναμικά κάθε Σαββατοκύριακο, με την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” για να σχολιάσουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και να αναδείξουν τους πρωταγωνιστές των ημερών.

Μεσημεριανή / Απογευματινή Ζώνη

Το MEGA, μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, θα φέρει παλιές αγαπημένες μας σειρές και ξένες/ελληνικές ταινίες που θα μας κρατούν συντροφιά τα μεσημέρια. Το ίδιο ισχύει και για την απογευματινή ζώνη.

Βραδινή Ζώνη

Στη βραδινή ζώνη έρχονται σειρές, εκπομπές ψυχαγωγίας, αλλά και ταινίες που κόβουν την ανάσα. Κάθε Κυριακή βράδυ, στην prime time ζώνη θα προβάλλεται κάποια ελληνική σειρά (Γη της Ελιάς, ή Maestro κλπ). Το βράδυ του Σαββάτου μένει ανοιχτό για κάποιο νέο show ή το παλιό και αγαπημένο Σπίτι με το MEGA. Τέλος, συνεχίζει κανονικά και το Celebrity Game Night.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!