Τηλεόραση

Μαύρο Ρόδο: O Λευτέρης εγκρίνει τη σχέση Πέτρου Ελισάβετ και το Twitter χαίρεται

03/02/2023
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο» κρατά το ενδιαφέρον μας με τις ανατρεπτικές εξελίξεις που συμβαίνουν, ενώ όπως είδαμε ο Λευτέρης εγκρίνει τη σχέση της Ελισάβετ με τον Πέτρο, κάτι που το Twitter δεν άφησε βέβαια ασχολίαστο.

Σύμφωνος με τη σχέση των δυο νεαρών ο Λευτέρης

Η Ελισάβετ γύρισε στο πατρικό της μετά την απαγωγή που έζησε, ενώ όπως είδαμε ήρθε πιο κοντά στον Πέτρο και άρχισε να αφήνεται και να του δείχνει σιγά σιγά τα συναισθήματά της. Τώρα όμως και πάλι βάζει τείχη και κάνει προσπάθειες να τον ξεχάσει.

Ο Λευτέρης από την άλλη καταλαβαίνοντας τα αισθήματα που έχει ο Πέτρος στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» για την Ελισάβετ, εγκρίνει και στηρίζει τη σχέση, ενώ όταν βρίσκονται με τον Πέτρο του κρύβει ότι η κοπέλα έφυγε πάλι από το μοναστήρι.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.