Τηλεόραση

Masterchef 7: Ο Πετρετζίκης, ο Μποτρίνι και η επιστροφή των παλιών παικτών

05/01/2023
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Οι αλλαγές δεν σταματούν για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής! Τελευταία ακούγεται πως πρόταση για το Masterchef 7 έχει δεχτεί τόσο ο Άκης Πετρετζίκης, όσο και ο Έκτορας Μποτρίνι. Τι αλλάζει στην εκπομπή και τι ισχύει τελικά;

Ο νέος κύκλος του Masterchef κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, με τις ετοιμασίες να έχουν πάρει φωτιά. Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ξεκαθάρισε ότι δε θα επιστρέψει ο Άκης Πετρετζίκης στο διαγωνισμό μαγειρικής και αποκάλυψε ποιος γνωστός Chef έχει δεχτεί πρόταση.

To Star φαίνεται να έχει προσεγγίσει τον Έκτορα Μποντρίνι για να βρεθεί καλεσμένος στο Masterchef, με ρόλο έκπληξη. Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, για να κλειδώσουν αυτή τη συμφωνία. Επίσης, έγινε γνωστό ότι και πρώην παίκτες που ξεχώρισαν, θα επιστρέψουν στον διαγωνισμό για να βοηθήσουν τους νέους.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι από την αρχή η εταιρία παραγωγής και το κανάλι ήθελε να κάνει πολλές αλλαγές στον φετινό κύκλο για να αποδώσει όσο πιο καλά γίνεται στους πίνακες. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Όπως και να έχει, ο Άκης Πετρετζίκης φαίνεται πως δε εμφανιστεί στο MasterChef 7, “δίνοντας τη θέση του guest” στον Έκτορα Μποτρίνι! Μένει να δούμε τι θα συμφωνήσει τελικά η παραγωγή.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Βασίλης Σακουλέβας

Ονομάζομαι Βασίλης Σακουλέβας και είμαι απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας του ANT1. Κατάγομαι από την Πτολεμαΐδα και τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην Αθήνα, για να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Στον κλάδο της δημοσιογραφίας, λατρεύω το γεγονός ότι πρέπει να βρίσκεσαι πάντα σε ετοιμότητα! Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί τόσο με την παρουσίαση εκδηλώσεων, όσο και με το ελεύθερο ρεπορτάζ. Στο ελεύθερο χρόνο μου ακούω μουσική, μου αρέσει να βγαίνω έξω με τους φίλους και να παρακολουθώ τηλεόραση. Η κάθε ημέρα, είναι και μια νέα πρόκληση.