Τηλεόραση

Μάρα Μεϊμαρίδη – J2US: Δικάζει Μαρία Μπακοδήμου και Σταμάτη Φασουλή

06/11/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι, όπου δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις αντιπαραθέσεις που είχε με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Σταμάτη Φασουλή στο προηγούμενο live show, του Just the 2 of Us. Η συγγραφέας και τηλεοπτική προσωπικότητα με το αιχμηρό της σχόλιο αποκάλυψε τι κρυβόταν πίσω από την περσόνα που παρουσίασε το προηγούμενο Σάββατο, όπου πήρε και το πρώτο μηδέν (0) από τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Η κριτική επιτροπή είναι εκεί για να ασκεί κριτική. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ δεν τραγουδάω για την κριτική επιτροπή, τραγουδάω και χορεύω για τον τηλεθεατή», αποκάλυψε η Μάρα Μεϊμαρίδη. Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η Μαρία Μπακοδήμου της έβαλε μηδέν, αυτό που τόνισε, όμως, είναι ότι δεν τη νοιάζει το μηδέν.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά δεν μπορείς να λες τέτοιες χοντράδες και να μου θίγεις τη γενιά μου, την γειτονιά μου, τους γονείς μου, την πατρίδα μου. Δεν μπορείς να λες “έτσι που είσαι κυρά μου, καλά κάνει και σε κερατώνει ο άντρας σου”. Για όνομα του θεού», πρόσθεσε.

Η περσόνα της Μεϊμαρίδη που «έγραψε» για τον Φασουλή

Φυσικά τόνισε ότι δεν θα το βάλει κάτω και ότι θα συνεχίσει τις περσόνες γιατί έχει σεβασμό στον τηλεθεατή που τις περιμένει! Πέρα, όμως, από τη Μαρία Μπακοδήμου, η Μάρα Μεϊμαρίδη σχολίασε και το περιστατικό όταν ο Σταμάτης Φασουλής της έκανε παρατήρηση όταν της μιλούσε κι εκείνη έπλεκε, λέγοντας «Αδιαφορώ».

Τότε, η συγγραφέας αποκάλυψε ποια ήταν η πηγή έμπνευση της περσόνας της και γιατί το είπε αυτό. «Ο κύριος φασουλής έχει ξεχάσει ότι έγινε πλούσιος και διάσημος από αυτή τη συγκεκριμένη περσόνα που την έπαιζε στο Άλσος Παγκρατίου τότε μετά την χούντα και υπήρχε η περσόνα της Μαίρης Παναγιωταρά, η οποία ήταν ακριβώς αυτό. Εγώ έγραψα την περσόνα για τον Φασουλή. Και ξαφνικά δεν εκτιμούσε και βρήκε μίζερη και κακομοίρα τη Μαίρη Παναγιωταρά; Το έκανα προς τιμή του κιόλας και του φάνηκε μίζερη; Για όνομα του θεού», είπε στο τέλος!

Σήμερα, στο νέο επεισόδιο του Just the 2 of Us, αναμένουμε το perfomance που έχει ετοιμάσει η Μάρα Μεϊμαρίδη, αλλά και πώς θα τη βαθμολογήσουν η Μαρία Μπακοδήμου κι ο Σταμάτης Φασουλής!

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.