Τηλεόραση

Just the Two of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε χθες 9/10 – Οι εμφανίσεις

10/10/2021
3 λεπτά ανάγνωσης
Share

Από συγκινήσεις και απουσίες μέχρι ατάκες-φωτιά των κριτών, λαμπερές εμφανίσεις και φυσικά την πρώτη αποχώρηση της φετινής χρονιάς είχε το χθεσινό live του Just the 2 of us. Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Just the Two of Us χθες Σάββατο 9/10; Πώς σχολίασαν τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων οι τέσσερις κριτές;

Τρίτο επεισόδιο χθες το βράδυ στον Alpha για το Just The 2 of us αλλά πρώτο με διαγωνιστικό χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες ανέβηκαν στη σκηνή άλλοι κερδίζοντας τους κριτές και άλλοι πάλι ακούγοντας σχόλια για βελτίωση και πολύ δουλειά. Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, επιφυλάσσοντας δύο εκπλήξεις. Η πρώτη αφορούσε το μουσικό αφιέρωμα στο Θέμη Αδαμαντίδη και η δεύτερη σ’ ένα δώρο που έκανε ο παρουσιαστής για την επικείμενη γέννηση του πρώτου παιδιού της Κατερίνας Στικούδη.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε πρώτο από το Just the Two of us χθες 9/10

«Ντάρι ντάρι» τραγούδησαν χθες η Γιώτα Γρίβα και ο «γύπας» του GNTM, Δημοσθένης Τζουμάνης. Φιλότιμη χαρακτήρισαν την προσπάθειά τους Βίκυ Σταυροπούλου και Δέσποινα Βανδή, ενώ κατά τον Φασουλή ήταν λάθος ο τόνος. Τα 4 εξάρια των κριτών επηρέασαν και το τηλεοπτικό κοινό που έδωσε με τη σειρά του τις λιγότερες ψήφους.

Ποιοι άρεσαν και ποιοι όχι στο χθεσινό τρίτο live

Στην περίπτωση της Πηγής Δεβετζή και του Θάνου Πετρέλη, οι κριτές δεν είχαν να πουν κάτι άσχημο. Το ζευγάρι έλαβε ένα οκτάρι από τη Βίκυ Σταυροπούλου και τρία εφτάρια από τους υπόλοιπους κριτές. “Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα” σχολίασε ο Φασούλης ακούγοντας το ομώνυμο τραγούδι από την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Τζέημς Καφετζή. «Δύσκολο τραγούδι δεν ήταν αλλά δύσκολα ακουγόταν» πρόσθεσε η Βανδή. Συνολικά για την εμφάνισή του το ζευγάρι πήρε 26 βαθμούς, δύο επτάρια και δύο εξάρια.

Η Βανδή όμως δεν ενθουσιάστηκε τη Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Stan σ’ ένα ξένο τραγούδι. Μάλιστα τους συμβούλευσε να επιλέγουν ελληνικά κομμάτια. Ακόμη περισσότερα πράγματα δήλωσαν οι κριτές ότι περιμένουν από την Κατερίνα Λιόλιου και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ποιον αποκάλεσε μουσικό “ναυαγοσώστη” ο Σταμάτης Φασουλής

Ικανοποιημένοι από την άλλη εμφανίστηκαν οι κριτές ακούγοντας όπως είπαν τη Super Κική να τραγουδάει για πρώτη φορά ως παρτενέρ του Γιώργου Βελισσάρη «Αναστατώνομαι»

Χαριτωμένη βρήκε την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη η Δέσποινα Βανδή, επισημαίνοντας ότι αυτή τη φορά την άκουσε να τραγουδάει. Ναυαγοσώστη από τη άλλη χαρακτήρισε το Χάρη Βαρθακούρη ο Φασουλής σε σχέση με την εμφάνιση της παρτενέρ του.  Συνολικά έλαβαν τρία επτάρια και ένα εξάρι από τη Μπακοδήμου.

Η συγκίνηση της Σάσας Σταμάτη

Καλύτερη βαθμολογία έλαβαν από την άλλη η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος. Συγκεκριμένα πήραν τρία οκτάρια και ένα επτάρι με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία σχολιάζοντας την εμφάνιση της ξανθιάς καλλονής είπε ότι εκπέμπει κάτι μαγικό και ότι είναι ένα φωτεινό πλάσμα.

Ακόμη αίσθηση προκάλεσε η συγκίνηση της Σάσας Σταμάτη. Όταν μαζί με τον παρτενέρ της, Θέμη Αδαμαντίδη τραγούδησαν το κομμάτι  «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα» του Γρηγόρη Μπιθικώτση η Σάσα Σταμάτη συγκινήθηκε έντονα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αφού θυμήθηκε τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες. «Για σένα μπαμπά εκεί ψηλά, για σένα», είπε η Σάσα Σταμάτη την ώρα που τραγουδούσε και κοίταξε προς τα πάνω.

Καλύτερα από την τελευταία τους εμφάνιση τα πήγαν η Ελένη Βουλγαράκη με τον Παντελίδη, όπως και ο Ανδρέας Μπάρκουλης με την Εβελίνα Νικόλιζα. Για περασμένες αγάπες τραγούδησαν Φραγκολιάς και Μαντώ, με τη Βανδή να επισημαίνει ότι η Μαντώ έσωσε τελικά την εμφάνισή τους. Ακόμη καλά τα πήγαν η Ελένη Χατζίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η Χατζίδου που είχαμε δει σε προηγούμενο Just επιστρατεύθηκε καθώς η Κέλλυ Κελεκίδου, παρτενέρ του Αλεξάνδρου απουσίαζε για λόγους υγείας. Να σημειωθεί ότι απόντες ήταν χθες η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος που νοσούν από κορονοϊό.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Φωφώ Μπόνιου

Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.