15.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ήλιος: Η σεναριογράφος της σειράς μας αποκαλύπτει το τέλος

Η σεναριογράφος της σειράς Ήλιος, Μαρία Γεωργιάδου, μας αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Youfly, βήμα βήμα τις εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1 μέχρι το τέλος που έρχεται στις 11 Ιουνίου. Θα γίνει τελικά ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη; Η Λήδα θα έρθει πιο κοντά με το Δήμο και ο Φίλιππος πώς θ’ αντιδράσει στα νέα δεδομένα;

Η Μαρία Γεωργιάδου εξηγεί ακόμη στη συνέντευξη που ακολουθεί πως θα κλείσει ο φετινός πρώτος κύκλος, ποια γεγονότα θα επηρεάσουν τους ήρωες και ποιες ιστορίες θα σημάνουν την αποχώρηση κάποιων ρόλων και την έλευση κάποιων άλλων στο δεύτερο κύκλο που έρχεται τη νέα σεζόν. Επίσης, περιγράφει όλα όσα θα συμβούν σε κάθε ήρωα μέχρι το φινάλε.

Η σεναριογράφος για το τέλος της σειράς Ήλιος

Ήλιος: Η σεναριογράφος της σειράς μας αποκαλύπτει το τέλος

Το τέλος της σειράς «Ήλιος» που εσείς, ως σεναριογράφος υπογράφετε, πλησιάζει. Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές;

Σίγουρα δεν θα είναι ένα μαύρο τέλος. Με την έννοια ότι και στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα μαύρο. Από καθετί μπορεί να γεννηθεί κάτι καινούριο, κάτι όμορφο και νομίζω αυτή είναι η προσδοκία της σειράς, να δημιουργεί εκεί που δεν υπάρχει.

Μείνατε ικανοποιημένη από την απήχηση της σειράς στον κόσμο;

Χαίρομαι που πήγε καλά. Το ζητούμενο ουσιαστικά είναι να μοιράζεται ο κόσμος πράγματα και συναισθήματα. Η απήχηση θα έλεγα ότι ήταν ένα μεγάλο δώρο για μένα.

Θεωρείτε ότι ο Ήλιος έγινε τηλεοπτική συνήθεια;

Επικοινωνήθηκαν κάποια πράγματα που άρεσαν στον κόσμο και τα πράγματα από ‘κει και πέρα πήραν την πορεία τους.

Για ποιον κεντρικό ήρωα έρχεται η μεγάλη ανατροπή

Πώς θα κλείσει ο πρώτος κύκλος;

Ο φετινός κύκλος κλείνει με μια σειρά από ανατροπές και με γεγονότα που άλλα θα φανούν σαν αναμενόμενα και άλλα όχι.

Θα υπάρξουν απώλειες ενόψει της νέας σεζόν;

Θα γίνουν αλλαγές που θα σημάνουν την αποχώρηση κάποιων ρόλων και την έλευση κάποιων άλλων. Στο νέο κύκλο θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα και θα δούμε κάποιες ιστορίες που ολοκληρώνονται και θα δώσουν τη θέση τους σε άλλες που ανοίγουν και ξεκινούν. Θα έλεγα ότι για έναν ήρωα θα υπάρξει ένα είδος ανατροπής που θα συνοδεύει το ρόλο του.

Σε ποια χρονική στιγμή θα ξαναδούμε τους ήρωες τη νέα σεζόν;

Θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, οικογενειακές καταστάσεις και αστυνομικές πλοκές. Το σίγουρο είναι ότι θα προστεθούν νέοι βασικοί ήρωες.

Συγκεκριμένα η σεναριογράφος της σειράς περιέγραψε μέσω του youfly.com όλα όσα έχει γράψει για κάθε ρόλο για το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς.

Δημήτρης – Αλίκη (Γιώργος Καραμίχος – Ντόρα Μακρυγιάννη)

Θα γίνει τελικά ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη;

Σίγουρα οι δύο ήρωες ετοιμάζουν το γάμο τους. Εάν θα γίνει δεν εξαρτάται μόνο απ’ αυτούς. Εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες που αλλάζουν την πορεία των πραγμάτων. Θα λέγαμε ότι ο γάμος τους είναι λίγο… στον αέρα. Ο Δημήτρης θέλει πρώτα απ’ ‘όλα να προστατέψει το παιδί του από κάθε κίνδυνο και από κάποιες κακές επιλογές που έχει κάνει η Ελένη, η πρώην του σύζυγος. Η Ελένη χωρίς να είναι κακός άνθρωπος και κακή μητέρα είναι ένας άνθρωπος που παρασύρεται και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα και στην ίδια της τη ζωή αλλά και στη ζωή του Δημήτρη. Σαν άνθρωπος που έχει αδυναμίες και παρασύρεται πέφτει σε λάθη. Τα λάθη θα τα πληρώσει κάποια στιγμή και η μικρή η Μαριάνθη. Από κει και πέρα και ο Δημήτρης προσπαθώντας να προστατέψει το παιδί του θα φθάσει μέχρι και να το διεκδικήσει, θα φθάσει μέχρι να σκεφτεί να διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλειά του. Η Αλίκη σαν σύντροφός του τον στηρίζει. Έχουν μία σχέση συντροφική, όμορφη. Αλλά και αυτή η σχέση θα κλυδωνιστεί όταν τα πράγματα θα πάρουν μία περίεργη τροπή και όταν θα νιώσει ο ένας ότι κινδυνεύει εξαιτίας του άλλου.

Φίλιππος (Αντίνοος Αλμπάνης)

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης

Ξέρουμε όσοι τον παρακολουθούμε ότι δεν είναι δολοφόνος, δεν είναι άνθρωπος που θα σκότωνε. Και από κει και πέρα στοχοποιείται για κάτι με τρόπο που δεν μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτό. Και το μεγάλο του ερωτηματικό και αυτό το οποίο και ο Δημήτρης καλείται ν’ αποκαλύψει είναι ποιος έχει συμφέρον, ποιος θέλει να τον εκδικηθεί. Ο Φίλιππος κάνει τα δικά του σχέδια, ετοιμάζει τη δική του διαφυγή, κάνει σχέδια ακόμα και ν’ αλλάξει τόπο διαμονής. Μέσα σε όλα αυτά συμβαίνει μία ανατροπή που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο.

Διώνη (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη)

Η ηθοποιός, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Τη διεκδικεί ένας άνθρωπος που είχε γνωρίσει παλαιότερα. Τον έχει αντιμετωπίσει ο Μενέλαος αρκετά απότομα και απορριπτικά. Είναι ένας τύπος που θα έκανε τα πάντα για να πετύχει αυτά που θέλει. Είναι ένας άνθρωπος που διεκδικεί μία γυναίκα που αυτή τη στιγμή είναι σύντροφος ενός άλλου. Φυσικό είναι να μπλέκεται και με το Φίλιππο. Θα τη διεκδικήσει όμως πολύ δυναμικό αυτός  ο άνθρωπος τη Διώνη.

Λήδα – Δήμος – Νικήτας (Ευγενία Δημητροπούλου – Μάριος Αθανασίου – Πέτρος Λαγούτης)

Σε μεγάλο δίλημμα θα βρεθεί η Λήδα από τη σειρά Ήλιος

Σε αυτή την ιστορία την οριστική απόφαση την παίρνει η ίδια ζωή, πράγματα και καταστάσεις που ξεπερνάνε και τους τρεις. Οπότε η Λήδα είναι θα λέγαμε σε δίλημμα, έχει τα συναισθήματα για το Νικήτα, ξέρεις πώς νιώθει γι’ αυτόν. Έχει όμως και το Δήμο που τον φαντάζεται μαζί της στη ζωή, σαν φίλο του Πέτρου. Είναι συμβατός με τη ζωή της. Η Λήδα είναι μητέρα, έχει πάντα σαν προτεραιότητα τον Πέτρο και οι επιλογές της καθορίζονται από το γεγονός ότι έχει ένα ανήλικο παιδί. Όλο αυτό δημιουργεί αρκετή ένταση στα συναισθήματά της, παίρνει τις αποφάσεις της αλλά όπως σου είπα η ζωή έχει τον τελευταίο λόγο. Την τελική της απόφαση θα τη δούμε φέτος. Είναι απόφαση παρμένη από την ίδια τη ζωή. Πώς είναι αυτό που λέμε ότι το τυχερό και μοιραίο. Είναι κάτι που η ίδια είχε ευχηθεί. Ο Νικήτας σιγά σιγά θα δηλώσει μ’ έναν τρόπο την παρουσία του και δεν είναι κάτι που θα γίνει αποδεκτό. Σίγουρα όμως η παρουσία του βάζει τη Λήδα σε δίλημμα.

Αθηνά (Ντόρα Γιαννακοπούλου)

Προχωράει, σχεδιάζει τη ζωή της με το Γιάννη, αισθάνεται έτοιμη να προχωρήσει γιατί μετά από καιρό είναι ερωτευμένη. Αυτό την ακολουθεί μέχρι το τελευταίο επεισόδιο που είναι ένα επεισόδιο ανατροπών.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο FacebookΉ στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
42,748ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,392ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,902ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ