Τηλεόραση

Η Παραλία: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 129-132

19/04/2024
3 λεπτά ανάγνωσης
Share

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα 129-132 επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 22 έως και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στις 22:45.

Η Ελένη προσβλέπει στην κάλυψη της κενής θέσης του κοινοτάρχη που έχει αφήσει ο Λοΐζος. Η Τες συλλογίζεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της.

Στο μεταξύ, η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Μαίρης τρομοκρατεί τη Νικολίνα, η οποία πιέζει τον Διονύση να απαγάγουν τον Δημητρό από το ψυχιατρείο. Όταν η Κερασία φέρνει σε αντιπαράθεση τον παπα-Νικόλα και τον Γράντο, ο τελευταίος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Ρηνιώ και τον φόνο της, που θα σοκάρουν τους πάντες.

Ένα απρόσμενο γεγονός συγκλονίζει το χωριό των Ματάλων, στο επεισόδιο 129

Ένα απρόσμενο γεγονός συγκλονίζει, για ακόμα μια φορά, το χωριό των Ματάλων. Η σχέση του Χάρη με τον πιτσιρικά εξελίσσεται προοδευτικά σε μια ιδιαίτερη σχέση πατρότητας. Από την άλλη πλευρά, η Άννα έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιθυμία του άντρα της, Νικήτα, γεγονός που τη φέρνει σε άμεση ρήξη με τη Νικολίνα. Το άνοιγμα που έχει προκύψει στη θέση του κοινοτάρχη της περιοχής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ελένης, η οποία προσβλέπει στην κάλυψη της κενής θέσης που έχει αφήσει ο Λοΐζος.

Ο Διονύσης ανακαλύπτει την αλήθεια για την οικογένεια της Μαίρης, στο επεισόδιο 130

Ο Τόμι, για ακόμα μια φορά, έχει πληγωθεί απεριόριστα από τα τραγικά γεγονότα που καλείται να αντιμετωπίσει στην ερωτική του ζωή, ενώ η Νόνα βρίσκεται παρούσα δίπλα του και τον παρηγορεί με στοργικότητα. Το κοινόβιο των χίπηδων αντιλαμβάνεται την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του Τόμι, αλλά αδυνατεί να δώσει κάποια λογική εξήγηση στα συναισθήματα που τον βασανίζουν. Παράλληλα, η Τες συλλογίζεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της. Πίσω στο Ηράκλειο, σε μια επίσκεψη του Διονύση στο ψυχιατρείο όπου νοσηλεύεται ο Δημητρός, οι δυο τους, σχεδόν για πρώτη φορά, θυμούνται την παιδική τους ηλικία και περνούν καλά ως αδέρφια. Η εκ των υστέρων συζήτηση της Μαίρης με τον Διονύση ενεργοποιεί το ενδιαφέρον του για εκείνη και ο τελευταίος πραγματοποιεί έρευνα για το παρελθόν της, ανακαλύπτοντας την αλήθεια για την οικογένειά της.

Ο Γράντος συγκρούεται με τον παπα-Νικόλα, στο επεισόδιο 131

Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Μαίρης τρομοκρατεί τη Νικολίνα, η οποία αποφασίζει και στη συνέχεια διατάζει τον Διονύση να απαγάγουν τον Δημητρό από το ψυχιατρείο, για να τον προστατέψουν. Ο Διονύσης, με τη σειρά του, χρηματίζει έναν υπάλληλο του ψυχιατρείου, προκειμένου να τον βοηθήσει στην επιχείρηση διάσωσης του αδερφού του, αλλά το σχέδιό τους τελικά δεν θα είναι τόσο εύκολο να υλοποιηθεί. Την ίδια στιγμή, η Κερασία έρχεται αντιμέτωπη με τη συνειδητοποίηση ότι ο Γράντος ενδεχομένως είναι ένοχος για κάτι μεγαλύτερο απ’ όσο αυτή γνώριζε. Ως αποτέλεσμα, ο Γράντος συγκρούεται με τον παπα-Νικόλα.

Ο Γράντος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Ρηνιώ και τον φόνο της, στο επεισόδιο 132

Η επιχείρηση απαγωγής του Δημητρού από το ψυχιατρείο δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Διονύση και τη Νικολίνα. Ο Γράντος πληρώνει τον πιτσιρικά, που δουλεύει στο ιατρείο του Χάρη, για να νοσηλεύσει τον παπα-Νικόλα, ενώ στο χωριό, καθώς ο Τόμι έχει ξεκινήσει να διδάσκει αγγλικά στα παιδιά, αρχίζουν να εκφράζονται αντιδράσεις σχετικές με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο Νικήτας, σε μια έκλαμψη, αναφέρει στη Νικολίνα πως ο Χάρης αναζητεί τον δολοφόνο της Αντιγόνης, της μητέρας της Υπατίας. Όταν η Κερασία φέρνει σε αντιπαράθεση τον παπα-Νικόλα και τον Γράντο, ο τελευταίος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Ρηνιώ και τον φόνο της, που θα σοκάρουν τους πάντες.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα 129-132 επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία».

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.