Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Χάιδω μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα

28/03/2024
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Τραγική αναμένεται η συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς μιας και η Χάιδω και η Βασιλική θα βρεθούν αντιμέτωπες με ένα αποτρόπαιο θέαμα κι αναφερόμαστε φυσικά στο άψυχο σώμα του Φίλιππου…

Αρχικά, η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν μια κουβέντα σχετικά με τον γάμο τους και η Βασιλική μένει άναυδη με τη μεταστροφή του. Μετά από αυτή την κουβέντα, ο Φίλιππος φεύγει από το σπίτι, αλλά οι ώρες περνάνε και δεν εμφανίζεται. Ετσι, αρχίζουν να ανησυχούν τόσο η Χάιδω όσο και η Βασιλική. «Μην κάνετε έτσι. Πείσματα κάνει, έφυγε επίτηδες για να σας κάνει ν’ ανησυχήσετε. Θα γυρίσει», τους λέει ο Λυκούργος όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το TiviΣίριαλ.

«Οχι, δεν πρόκειται να περιμένω άλλο, κάτι κακό συμβαίνει. Να ειδοποιήσουμε την αστυνομία», λένε και ενημερώνουν για την εξαφάνιση του Φίλιππου. «Δυστυχώς, έχουμε κάνει τα πάντα και το κινητό του Φίλιππου δεν μπορεί να εντοπιστεί», τους αναφέρει μερικές ώρες αργότερα ο Κουράκος. Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος ενώ η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον.

«Κι αν έχει κάνει κακό στον γιο μου;», αναρωτιέται κλαίγοντας η Χάιδω ενώ από την άλλη ο Στάθης προσπαθεί να καθησυχάσει την Βασιλική: «Ελα, Βασιλικό μου, μην κάνεις έτσι. Θα το δεις, ο Φίλιππος είναι καλά και θα γυρίσει».

Την επόμενη μέρα, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη: «Ψάξτε παντού, σπιθαμή προς σπιθαμή. Χτενίστε όλη τη Μάνη», τους δίνει εντολή. Μετά από πολλές ώρες, εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου, χωρίς όμως εκείνος μέσα. Λίγο μετά, το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο: «Βρήκαμε πτώμα που ανήκει σε νεαρό άντρα σε μια βραχονησίδα».

«Εντοπίστηκε ένα πτώμα, θα πρέπει να έρθετε για αναγνώριση», λέει στην οικογένεια του Φίλιππου. Η Χάιδω και η Βασιλική έρχονται αντιμέτωπες με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους, μιας και αναγνωρίζουν το πτώμα του και συνειδητοποιούν πως ο Φίλιππος είναι νεκρός, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.