Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Το καυτό spoiler της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σειρά

17/02/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η Ιφιγένεια Τζόλα βρέθηκε καλεσμένη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και μίλησε για την ζωή της, για τα επαγγελματικά της, αλλά και για το μέλλον της Βασιλικής, στην γη της ελιάς.

«Η Βασιλική ήταν μία πολύ συνεσταλμένη κοπέλα που έχει βιώσει και κακοποίηση, αργότερα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, να διεκδικήσει τα όνειρά της και να απελευθερωθεί. Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ, γιατί την κατάλαβα από την αρχή και μου άρεσε η εξέλιξή της», είπε στην εκπομπή.

Η Ιφιγένεια Τζόλα, στην ερώτηση για το μέλλον της Βασιλικής στην γη της ελιάς, ανέφερε πως έρχονται δύσκολες μέρες για την ηρωίδα.. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Τώρα με τον Φίλιππο είμαστε σε μία περίοδο που πλέον έχουμε ηρεμήσει, είμαστε αγαπημένοι. Ωστόσο, πάλι θα έρθουν καποιες ανατροπές στην σχέση μας που θα οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα μεταξύ μας. Δεν μπαίνει κάποιος τρίτος ανάμεσά μας, θα συζητηθεί πολύ έντονα αν θα χωρίσουμε ή όχι».

Όλη της η συνέντευξη, εδώ:

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!