Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς – Την πετάει στον δρόμο: «Φύγε τώρα»

24/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Έξαλλος γίνεται ο Μιλτιάδης με τη Θεοδώρα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ενώ επικοινωνεί με την Μαργαρίτα που ανησυχεί καθώς η Θεοδώρα δεν απαντάει στα τηλέφωνα.

Η Θεοδώρα δεν πηγαίνει στη δουλειά της, ενώ δεν σηκώνει και το τηλέφωνο σε κανέναν, κάνοντας την Μαργαρίτα να τρελαίνεται από αγωνία για το τι μπορεί να της έχει συμβεί. Εντωμεταξύ ο Μιλτιάδης που την φιλοξενεί στο σπίτι του, γυρνάει και τη βρίσκει να κοιμάται, ενώ δίπλα της στο κομοδίνο υπάρχει ένα μπουκάλι από αλκοόλ άδειο.

Τότε ο Μιλτιάδης αρχίζει να φωνάζει στη Θεοδώρα όπως θα παρακολουθήσουμε στη «Γη της Ελιάς» λέγοντας της «Δεν πήγες καν δουλειά, έτσι; Δεν ρωτάω για τη σχολή… Αυτή την έχεις γράψει μη πω που.. θα το χάσεις το εξάμηνο. Το καταλαβαίνεις; Τα μαζεύεις και φεύγεις από εδώ αυτή τη στιγμή».

Αμέσως μετά παίρνει τη Μαργαρίτα για να την ενημερώσει. «Κυρία Μαργαρίτα, σας πήρα για να μην ανησυχείτε… Ναι στουπί. Κοιμόταν του καλού καιρού. Δίπλα της ήταν ένα άδειο μπουκάλι. Κρασί, τσίπουρο.. ούτε που ξέρω» της λέει και συνεχίζει λέγοντάς της ότι είπε στην Θεοδώρα να φύγει από το σπίτι γιατί δεν πάει άλλο. Εντωμεταξύ η Μαργαρίτα αρχίζει να σκέφτεται που θα πάει τώρα το κορίτσι και νιώθει και πάλι ανήσυχη…

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο TwitterΓια φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.