Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: «Θα κοιτάξω να βρω πτήση γι’ αύριο και θα…»

17/05/2023
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Καθηλωτική θα είναι η συνέχεια στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Αλέξης θα ανακαλύψει ότι η Μυρτάλη ετοιμάζεται να φύγει μακριά και να τον εγκαταλείψει.

«Όταν ακούσεις το μήνυμά μου, μη με πάρεις τηλέφωνο»

Την ώρα που η Μυρτάλη κοιμάται, ο Αλέξης στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», παίρνει κρυφά το κινητό της και ψάχνοντας βρίσκει κάποια φωνητικά μηνύματα που είχε αφήσει στην Έλλη. Ακούγοντας τα καταλαβαίνει ότι η Μυρτάλη σκοπεύει να το σκάσει από εκείνον φεύγοντας στο εξωτερικό.

Η Μυρτάλη ενημέρωνε την Έλλη ότι θα ακύρωνε το εισιτήριο της για την Ελβετία επειδή κάτι προέκυψε και της ζητούσε να μην πάει στο αεροδρόμιο. «Θα κοιτάξω να βρω πτήση γι’ αύριο και θα σου στείλω μήνυμα! Όταν ακούσεις το μήνυμά μου, μη με πάρεις καθόλου τηλέφωνο», έλεγε στο μήνυμα.

Εκνευρισμένος με το σχέδιο της Μυρτάλης, ο Αλέξης, ακούει και το δεύτερο μήνυμα: «Έλλη, στις 4 απόγευμα ώρα Ελλάδας θα είμαι Καλαμάτα, πετάω από κει στις 5.30».

Το μυαλό του θολώνει και ψάχνοντας στην τσάντα της, βρίσκει απόδειξη από ΑΤΜ με ένα μεγάλο ποσό στον λογαριασμό της. Για να μην καταλάβει τίποτα η Μυρτάλη βάζει τα πάντα στη θέση τους. Το πρωί, της λέει ότι θα πάει στη δουλειά, αλλά απλά μετακινεί το αυτοκίνητό του και κρύβεται για να την παρακολουθήσει.

Εκείνη, μαζεύει τα ρούχα της, ετοιμάζει την βαλίτσα της και πηγαίνει στο εργαστήριο για να αποχαιρετήσει την Ισμήνη, την Αντωνία και την Αλκμήνη. Οι κοπέλες της εύχονται καλό ταξίδι κι εκείνη φεύγει με το αυτοκίνητο της, ενώ ο Αλέξης την ακολουθεί κρυφά.

Όταν η Μυρτάλη πάει να πάρει τη βαλίτσα από το σπίτι για να φύγει μακριά από το αρρωστημένο μυαλό του Αλέξη, εκείνος μπαίνει σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάνος, η Μαρίνα και η Ιουλία περιμένουν να την συναντήσουν για να την αποχαιρετήσουν.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.