Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μια ανάσα από τον θάνατο

06/12/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Δραματικές στιγμές αναμένεται να βιώσει ο Στάθης Καπερνάρος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς με τον άνδρα να βρίσκεται όμηρο κάτω από την απειλή όπλων. Ο ίδιος θέλοντας να κυνηγήσει τον Ρουφουλέα, παίζει τώρα το κεφάλι του κορώνα γράμματα. Θα καταφέρει να βγει ζωντανός από κει μέσα;

Τι θα δούμε απόψε 6/12 στην Γη της Ελιάς;

Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας, Μιχάλης Οικονομέας, δίνει εντολή να στηθεί μια επιχείρηση αιφνιδιασμού, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι. Ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στη Μάλτα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα. Ο εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο.

Ο Σωκράτης παλεύει να βρει απαντήσεις σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, αλλά η παιδοψυχολόγος δεν τον διευκολύνει, παρατείνοντας έτσι την αγωνία του Μάνου και της Μαρίνας. Η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει.

Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή όπλου, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, απαιτεί από τον Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία. Η συνέχεια επί της οθόνης μας….

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.