Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Η εξομολόγηση του Λυκούργου ραγίζει καρδιές

18/01/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Δυνατές στιγμές χαράς θα βιώσει η Χάιδω στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, με τον Λυκούργο να της κάνει μία εκ βαθέων εξομολόγηση που θα ραγίσει καρδιές.

Η Χάιδω και ο Λυκούργος πέρασαν πολλά, αλλά ενώθηκαν μέσα από την περιπέτεια της υγείας της και δεν φαίνεται να χωρίζουν ξανά. Αυτό θα φανεί μάλιστα και ανήμερα των γενεθλίων της.

Όπως διαβάζουμε στο 7 Μέρες TV, ο Λυκούργος ετοιμάζει πάρτι έκπληξη στην Χάιδω, για να γιορτάσουν όλοι μαζί και την επανασύνδεση του Φίλιππου και της Βασιλικής. Μάλιστα της έχει πάρει και ένα πολύ όμορφο δώρο.

Το πιο πολύτιμο όμως είναι ότι έχει καταλάβει πια κι αυτός πόσο πολύ την αγαπάει και θέλει να της εκφράσει την αγάπη του. Έτσι, ο Λυκούργος θα κάνει μία εξομολόγηση στην Χάιδω, βγαλμένη από την καρδιά του. Τα λόγια που της λέει είναι τόσο γλυκά και τρυφερά που η Χάιδω συγκινείται βαθιά και νιώθει πραγματικά τυχερή που τον έχει στη ζωή της και δεν θέλει να τον χάσει.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο TwitterΓια φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Θάνος Ξάνθος

Είμαι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Αγαπάω πολύ την εκπαίδευση, το θέατρο, γράφω, βλέπω πολλές παραστάσεις, κάνω συνεντεύξεις και ανακαλύπτω συνεχώς νέες πτυχές της Αθήνας παρέα με τους φίλους μου! Λατρεύω τα ταξίδια και την επικοινωνία με τους ανθρώπους!