Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω θα αιφνιδιαστεί όταν δει μπροστά της τον…

29/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, λίγο πριν κάνει διάλειμμα για το Πάσχα, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Ο Παρασκευάς λοιπόν στη συνέχεια, μαθαίνει ποιο είναι  το μοναστήρι που κρύβεται η Χάιδω και αποφασίζει να την επισκεφτεί, στη Γη της Ελιάς.

Η Χάιδω θα αιφνιδιαστεί όταν τον δει μπροστά της αλλά δεν θα καμφθεί από τα παρακάλια του για να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια της στην Αρεόπολη.

«Χάιδω δεν μπορείς να μείνεις κλεισμένη στο μοναστήρι. Καταλαβαίνω το πόνο σου. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείς την εγγόνα σου. Σ’ έχει ανάγκη», θα δούμε να της λέει ο Παρασκευάς αλλά η Χάιδω πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, του εξηγεί: «Άκουσε με αγόρι μου. Χρειάζομαι χρόνο για να διαχειριστώ το πόνο μου. Πίστεψε με εδώ που ήρθα είναι το κατάλληλο μέρος για να μπορέσω να βρω την ηρεμία μου».

Ο Παρασκευάς φεύγει απογοητευμένος από το μοναστήρι καθώς η προσπάθεια του να μεταπείσει τη Χάιδω πέφτει στο κενό.

Διαβάστε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Άκης Φωτόπουλος

Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.