Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: «Γκομενίζεις μωρέ στην ηλικία σου;»

19/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η Κούλα ετοιμάζεται για την αποφυλάκιση της και ζητά από την Αρετή να της μιλήσει για τον Δημοσθένη, ο οποίος την ίδια ώρα κανονίζει μπροστά στην Ειρήνη το ραντεβού του με την νέα γυναίκα που έχει βάλει στη ζωή του, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

«Στην Πάτρα θες; Στην Πάτρα θα βγούμε! Ό,τι γουστάρει η κοριτσάρα μου! Ναι Ελένη μου, αύριο το βράδυ. Βάλε κάτι σένιο! Στα καλύτερα, θα σε πάω! Κι εγώ. Θα σε πάρω το βράδυ για καληνύχτα… σε φιλώ. Ξέρεις εσύ… γεια!», λέει και η Ειρήνη ακούγοντας τον αηδιάζει.

«Πήγαινε για ψάρεμα με τον θείο. Ή για πρέφα στο καφενείο! Φέρε κόσμο εδώ για μπιλιάρδο. Πρέπει να γκομενίζεις στην ηλικία σου;; Αναγούλα μου ‘ρχεται! Να πεις στη δικιά σου στο γάμο να βάλει λευκό νυφικό με ουρά και εγώ να της τη κρατάω σα παρανυφάκι… Θα ξεράσω», του λέει και φεύγει.

Ωστόσο, ο Δημοσθένης ικανοποιείται που η Ειρήνη πιστεύει πως πράγματι θα ξανά παντρευτεί και είναι σίγουρος πως θα τρέξει να τα πει όλα στην Ασπασία, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.