Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Ένα μπουκέτο με λουλούδια διχάζει την Ευτυχία

15/04/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη! Η Ευτυχία δέχεται ένα μπουκέτο με όμορφα λουλούδια, τα οποία την βάζουν σε σκέψεις, στην γη της ελιάς. Κάποιος κάνει αυτή την κίνηση, με σκοπό να δει την ηρωίδα της σειράς να πέφτει στην αγκαλιά του…

Πράγματι, το τελευταίο διάστημα, η Ευτυχία είναι πολύ αναστατωμένη με τον Αποστόλη. Εκείνος φλερτάρει ασταμάτητα με την Σοφία, κυκλοφορώντας -μάλιστα- μαζί της σε όλη την Μάνη. Τα πρώτα κουτσομπολιά πάνε κι έρχονται, με την Ευτυχία να χάνει την ψυχραιμία της.

Σταδιακά, η ζήλια που νιώθει, γίνεται θυμός. Πώς είναι δυνατόν ο Αποστόλης να την ξέχασε τόσο γρήγορα; Πολύ σύντομα, η Ευτυχία κλείνει κάθε πόρτα απέναντί του και σχεδιάζει μία νέα αρχή, χωρίς εκείνον στο πλευρό της.

Ο Αποστόλης συνειδητοποιεί το λάθος του και αρχίζει να τρέμει. Αντιλαμβάνεται πως η Ευτυχία, αντί να ζηλέψει, θύμωσε! Έτσι, αφήνει τη Σοφία και ετοιμάζεται να προσεγγίσει ξανά την αγαπημένη του, δείχνοντας πραγματικά μετανιωμένος.

Η Ευτυχία δέχεται ένα μπουκέτο με λουλούδια, στην γη της ελιάς. Ο Αποστόλης κάνει αυτή τη γλυκιά κίνηση, για να την δει να χαμογελάει ξανά, για να την πείσει να τον συγχωρήσει. Βέβαια, η Ευτυχία δεν πρόκειται να λυγίσει τόσο εύκολα…

Το ζευγάρι αυτό αναμένεται να περάσει από 40 κύματα. Η επανένωσή τους δε θα είναι εύκολη υπόθεση. Ποια στάση θα κρατήσει η Σοφία απέναντι στον Αποστόλη, όταν εκείνος την αφήσει για άλλη γυναίκα; Οι εντάσεις που έρχονται θα είναι καθηλωτικές.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!