Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: «Είμαι γυναίκα με ένστικτο, ξέρω ότι κάτι παίζει»

30/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η Αφροδίτη μιλάει στην Ισμήνη για την σχέση Χρήστου και Αριάδνης στη “Γη της Ελιάς” και είναι αποφασισμένη να τον χωρίσει.

Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, όμως δεν φαίνεται να την πείθει, καθώς η ίδια είναι ανένδοτη.

«Για να έρθεις ως εδώ μόνο και μόνο για να μου πεις να το βγάλω από το μυαλό μου, πάει να πει πως έχω πέσει μέσα. Αλλιώς δεν θα έδινες καμία σημασία. Ούτε εσύ, ούτε ο Χρήστος που στα πρόλαβε. Είμαι γυναίκα με ένστικτο, όπως κι εσύ. Ο τρόπος που την κοίταζε τα έλεγε όλα.. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους. Ακόμα κι αν δεν έχει ενδώσει, είναι ερωτευμένος μαζί της», της λέει η Αφροδίτη.

Η Ισμήνη προσπαθεί μάταια να της αλλάξει γνώμη, ενώ στη συνέχεια πηγαίνει και ενημερώνει τον Χρήστο.  «Αν είστε πάλι μαζί με την Αριάδνη και με δουλεύεις, θα πάρω ανάποδες και δεν θα σεβαστώ τίποτα!».

Τότε, εκείνος παραδέχεται πως συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με την Αριάδνη, όμως το έχει πάρει απόφαση ότι δεν θα είναι ποτέ μαζί γιατί αγαπάει την Αφροδίτη.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Θάνος Ξάνθος

Είμαι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Αγαπάω πολύ την εκπαίδευση, το θέατρο, γράφω, βλέπω πολλές παραστάσεις, κάνω συνεντεύξεις και ανακαλύπτω συνεχώς νέες πτυχές της Αθήνας παρέα με τους φίλους μου! Λατρεύω τα ταξίδια και την επικοινωνία με τους ανθρώπους!