Τηλεόραση

Η Φάρμα – Νικητής: Ο Κώστας Γκρέκας αγρότης της χρονιάς

11/06/2021
4 λεπτά ανάγνωσης
Share

Το πλατάνι από την Καρδίτσα, όπως τον «βάφτισε» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, το ψηλόσωμο πρώην μοντέλο που έκρυβε περίτεχνα το στρες του, η ήρεμη δύναμη κατά γενική ομολογία μέσα στη «Φάρμα», ένας παίκτης που δεν προκάλεσε και δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με κανέναν συμπαίκτη του στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1 αναδείχθηκε αγρότης της χρονιάς. Ποιος είναι ο Κώστας Γκρέκας, ο νικητής στη Φάρμα, που δοκίμασε τις αντοχές του και κατόρθωσε να επιβιώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες, καταφέρνοντας τελικά να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ αλλά και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ;

Φωτιά πήρε χθες το βράδυ ο αχυρώνας της Φάρμας, εκεί όπου εκτυλίχθηκε ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης. Μεγάλος νικητής σκοράροντας στην κορυφή με 60 πόντους από τα αγωνίσματα και έξι ψήφους από τους συμπαίκτες του, αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας. «Έζησα μία συναρπαστική εμπειρία», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος με τους συμπαίκτες του να τον συγχαίρουν για την επιτυχία του. Πώς όμως έφθασε στον τελικό ο Γκρέκας; Τι γνωρίζουμε για εκείνον; Ποιοι είναι οι φίλοι του;

Το βιογραφικό του Κώστα Γκρέκα

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, στο χωριό Άγιος Ακάκιος αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Η πρώτη του επαφή του με το μόντελινγκ έγινε σε ηλικία 22 ετών. Τότε που εργάζονταν ως σερβιτόρος. Εκεί τον εντόπισαν τα λαγωνικά του χώρου και του πρότειναν να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο χώρο της μόδας. Τόλμησε, ταξίδεψε, δούλεψε, το κυνήγησε. Στη συνέχεια του ανοίχτηκε μία άλλη πόρτα αυτή της υποκριτικής, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Την άνοιξε και αυτή. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο». Στη μετά μόντελινγκ εποχή ο Γκρέκας βρέθηκε να φλερτάρει και με την τηλεόραση. Το 2005 έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στην αισθηματική σειρά του Alpha «Πες μου ναι» και τρία χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στο «L.A.P.D.», στο «Singles 3» και στο «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»…

Τα χρόνια πέρασαν για τον 43χρονο γόη, Κώστα Γκρέκα, με το καλογυμνασμένο κορμί. Πλέον δεν βιοπορίζεται από το επάγγελμα του μοντέλου, αν και πού και πού φωτογραφίζεται για διαφημιστικές καμπάνιες αθλητικών εταιριών. Δηλώνει επιχειρηματίας, έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και ζει στην πατρίδα του την Καρδίτσα, όπου και διατηρεί  all day pool bar. Στον τόπο του τον είδαμε και να τολμά και την ενασχόληση με τα κοινά, κατεβαίνοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις φετινές εκλογές στον Δήμο Καρδίτσας. Επίσης, αγαπά το ποδόσφαιρο, ενώ προ διετίας είχε δώσει τα χέρια και με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεφέλη Καλλιθήρου, όπου και έπαιζε σε θέση αμυντικού χαφ.

Στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και η σύζυγός του, η στυλίστρια, Έλενα Βαζούρα, την οποία είδαμε να τον εμψυχώνει το Πάσχα, μέσω τηλεοπτικού μηνύματός της. «Η ζωή μου έχει αλλάξει εξαιτίας του γάμου, φυσικά προς το καλύτερο. Έχω γίνει περισσότερο σταθερός στη ζωή μου όσον αφορά τα επαγγελματικά μου. Δεν είμαι πια επιπόλαιος όπως ήμουν πριν. Έχω γίνει πιο σοβαρός. Η Έλενα είναι το άλλο μου μισό. Θα ήθελα άμεσα να πραγματοποιήσουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας» είχε αναφέρει ο ίδιος ως παντρεμένος!

Το ζευγάρι, ψάχνοντας για ένα καλύτερο αύριο, μετακόμισε στην Αμερική, έμεινε εκεί τρία χρόνια κι επέστρεψε στην Ελλάδα το 2015. Έκτοτε ζουν και βιοπορίζονται στην Καρδίτσα. Μαζί πορεύονται και μαζί αποφάσισαν να πουν ναι στη Φάρμα. Κάνουν όνειρα για το μέλλον και ευελπιστούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο να τους βοηθήσει να κάνουν όλα εκείνα που τους ευχαριστούν.

Οι φιλίες και οι έρωτες

Δηλώνει δυναμικός, νευρικός και ευαίσθητος. Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους υπερφίαλους ανθρώπους. Αν μετανιώνει για κάτι, είναι για το ότι δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Είχε από μικρός  επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς περνούσε χρόνο στα κτήματα του παππού του. Στη «Φάρμα», του έλειψε πολύ το φαγητό της γυναίκας του. Και ο καφές θα προσθέσουμε που έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι αγαπά να πίνει δύο φορές την ημέρα.

Για τον Κώστα Γκρέκα, όπως δεν έλειψαν οι συζητήσεις με τους συμπαίκτες του, την Κάτια Δέδε, που γνώριζε από παλιά, το Θανάση Πάτρα και το Μιχάλη Ιατρόπουλο. Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι απέφυγε εντάσεις και συγκρούσεις. Ήθελε να είναι συγκεντρωμένος με στοχοπροσήλωση για το έπαθλο. Και έτσι έφθασε χθες στον τελικό, ήρεμος και αποφασισμένος. Όπως λειτουργούσε όλους αυτούς τους μήνες, όπως τον ξέρουν οι φίλοι του εκτός παιχνιδιού, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Χειμωνέτος, η Όλγα Φαρμάκη, ο Γιώργος Μανίκας και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Αρκετές ήταν οι φορές που ο Κώστας Γκρέκας, ως ένας από τα πιο όμορφα αγόρια της γενιάς απασχόλησε τα media με τους έρωτές του. Φήμες τον ήθελαν σε μια θυελλώδη σχέση με την Άννα Βίσση, ειδύλλιο εκείνος που ποτέ δεν το επιβεβαίωσε. Σημαντικό πρόσωπο για εκείνον ήταν και η παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη.

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Φωφώ Μπόνιου

Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.