Τηλεόραση

Γωγώ Μπρέμπου: Το σπουδαίο βιογραφικό και η επιστροφή με τον «Παράδεισο των Κυριών»

27/07/2022
3 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η μεγάλη επιστροφή της Γωγώς Μπρέμπου στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι γεγονός! Η σπουδαία ηθοποιός μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την πολυαναμενόμενη δραματική σειρά εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου. Πάμε να κάνουμε ένα flashback, στην τηλεοπτική και θεατρική καριέρα της ηθοποιού και να θυμηθούμε κάποιες από τις δουλειές που έλαβε μέρος και αγαπήθηκαν από το κοινό.

Η σπουδαία θεατρική διαδρομή της Γωγώς Μπρέμπου

Η Γωγώ Μπρέμπου είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη. Η θεατρική αλλά και τηλεοπτική της διαδρομή περιέχει αξιοσημείωτες δουλειές που έχουν αποτυπωθεί στην μνήμη του κοινού καθώς οι περισσότερες από αυτές σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Η καταξιωμένη ηθοποιός που υπηρετεί πιστά το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια έχει λάβει μέρος σε σπουδαίες παραγωγές. Ανάμεσα σε αυτές, η «Νίκη», «10 μικροί Νέγροι», «Γκάμπυ», «Ματωμένος Γάμος», «Οι τρεις αδελφές», «Οθέλλος», «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», «Θα σε δω ξανά του χρόνου» μέχρι και την «Θηλιά» που παρουσιάστηκε την προηγούμενη θεατρική σεζόν στο Θέατρο Αθηνά, είναι κάποιες από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνίστησε η ηθοποιός.

Οι τηλεοπτικές δουλειές που άφησαν εποχή

Στην τηλεόραση η παρουσία της Γωγώς Μπρέμπου έχει αποτυπωθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τελευταίας εικοσαετίας. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε σειρές που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό. Από που να ξεκινήσουμε, από την κωμική σειρά «Το σόι μας», στην «Δεσποινίς Μαργαρίτα» μέχρι την «Ζωή μας μια Βόλτα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Σταθμός στην τηλεοπτική της καριέρα αποτελεί φυσικά η σειρά «Περί Ανέμων και Υδάτων» στο MEGA, όπου συμπρωταγωνιστούσε με σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Θανάσης Βέγγος, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Στην συνέχεια ακολούθησε η δραματική σειρά «Στο Φως του φεγγαριού», όπου απέσπασε με την ερμηνεία της το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου, στα «Πρόσωπα» του 2005. Η αστυνομική σειρά,  «Ίχνη» αλλά και το «Μείνε Δίπλα μου», είναι κάποιες από τις σειρές στις οποίες έλαβε μέρος η Γωγώ Μπρέμπου.

Η ηθοποιός έκανε αισθητή την παρουσία της και στο σινεμά καθώς πρωταγωνίστησε σε ταινίες που σημείωσαν και καλλιτεχνική αλλά και εμπορική επιτυχία. Οι «Τρεις Εποχές» της Μαρίας Ηλιού και του Γιώργου Μπράμου , το «Ένα τραγούδι δεν φτάνει» της Ελισάβετ Χρονοπούλου μέχρι και την πιο πρόσφατη, την «Καύση», μια μαύρη κωμωδία του Στράτου Τζίτζη, είναι κάποιες από τις κινηματογραφικές συμμετοχές της ηθοποιού.

Η Γωγώ Μπρέμπου στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου στον «Παράδεισο των Κυριών»

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση, την ερχόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στην δραματική σειρά εποχής, «Ο Παράδεισος των Κυριών», όπου θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Όλγας Βασιλείου. Μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η νέα δραματική σειρά του ALPHA με πρωταγωνίστρια την Γωγώ Μπρέμπου, έρχεται τον Σεπτέμβρη στο νέο πρόγραμμα του σταθμού!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.