Τηλεόραση

GNTM: Είναι τελικά η Ευαγγελία Αραβανή η διάδοχος της Βίκυς Καγιά;

05/05/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Φουντώνει όσο περνάει ο καιρός η διαδοχολογία για το ποιο είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στο GNTM, αλλά όποια ονόματα κι αν έχουν ακουστεί, σύμφωνα με πληροφορίες μου, πέφτουν στο κενό.

Τι ισχύει πραγματικά για Ευαγγελία Αραβανή και GNTM

Τελευταίο όνομα στη λίστα, αυτό της Ευαγγελίας Αραβανή που σύμφωνα με κάποιους ίσως και να είναι η τέλεια διάδοχος της Καγιά, για το GNTM, αφού και γνώσεις μόδας έχει και μοντέλο έχει υπάρξει αλλά και στην παρουσίαση και δη σε τέτοιους είδους πρότζεκτ έχει εμπειρία αλλά όχι και επιτυχία.

Ωστόσο, το πρόσωπο αυτό δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το STAR και η παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων, η οποία σημειωτέον έχει αναδείξει ένα σωρό πρόσωπα και μάλιστα χωρίς πριν να ήταν ευρέως γνωστά. Και από ότι φαίνεται και λένε οι πληροφορίες μου στα ίδια μονοπάτια θα κινηθούν και αυτή τη φορά στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Ναι μεν, λένε κύκλοι του καναλιού, η Ευαγγελία Αραβανή πρόκειται για ένα λαμπερό και όμορφο πρόσωπο, ωστόσο,  σίγουρα δεν είναι το πρόσωπο που αναζητούν για το GNTM, δηλαδή το νέο, φρέσκο και άκαυτο. 

Ηδη μάλιστα με ενημερώνουν πως έχουν ξεκινήσει τα ραντεβού προσώπων με την παραγωγή, κανένα από αυτά δεν είναι γνωστό – αλλά και κανένα από αυτά δεν έχει ακόμα περάσει τις πύλες της διοίκησης, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κάτι για να μπορέσουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Μάλιστα, όπως μου επισήμαναν πάντα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρχει αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά αν δεν βρουν αυτό που ψάχνουν καθώς τα περιθώρια στενεύουν για να ξεκινήσει η επόμενη φάση.

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Πρώτο Θέμα 104,6, συμμετέχει στην εκπομπή Happy Day του Alpha, και αρθρογραφεί στο Youfly.com και το tinasmess.gr!