26.8 C
Athens
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Κοκλώνης μπαίνει μέσα 100 χιλιάρικα το επεισόδιο στο J2US»

Την ώρα που διάφορες τηλεοπτικές φήμες θέλουν τον Νίκο Κοκλώνη να αναλαμβάνει τις τύχες καναλιού, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε για την οικονομική… ζημιά που προκύπτει από το Just the 2 of Us.

O παρουσιαστής της εκπομπής Πρωινό ANT1, σε συζήτηση γύρω από τα σενάρια που θέλουν τον Νίκο Κοκλώνη μέτοχο σε τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε ότι το Just the 2 of Us αποτελεί ένα υπερβολικά ζημιογόνο project.

Ο Νίκος Κοκλώνης

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Γνωρίζω ότι ο Νίκος μπαίνει μέσα από το J2US, παρότι πάει πολύ καλά στα νούμερα. Μαθαίνω ότι μπαίνει μέσα 100 χιλιάρικα το επεισόδιο, κάπου τόσο. Το θέμα είναι να γίνει καναλάρχης και να χάνει περισσότερα ο Νίκος Κοκλώνης; Δεν ξέρω τώρα… Τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο, γι’ αυτό».

Βέβαια αντίστοιχες πληροφορίες είχαν βγει στην δημοσιότητα και τις προηγούμενες σεζόν του Just the 2 of Us, κάτι που όμως δεν πτόησε καθόλου τον Νίκο Κοκλώνη απ’ το να δούμε νέο κύκλο στο σόου και μάλιστα με ακόμα πιο ηχηρές παρουσίες επί σκηνής!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Χρήστος Χρήστου
Χρήστος Χρήστου
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Περάσματα από sites, εφημερίδες και αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται ιδιαιτέρως με τον χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά του Netflix... Why Not?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
61,862ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,418ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,543ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ