Τηλεόραση

Game of chefs: Ποιοι ξεχώρισαν και γιατί μας άρεσαν οι κριτές

14/09/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Γρήγορο με μια δόση μαγειρικής τρέλας από συμμετέχοντες και κριτές έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στον ANT1 το πολυαναμενόμενο Game of chefs, κάνοντας focus στις blind auditions. Σε τι ξεχώρισαν όμως οι τρεις κριτές; Ποιοι ήταν αυτοί που έλαβαν το πολυπόθητο ναι από τους έμπειρους γευσιγνώστες;

Ραντεβού με τους φανατικούς της μαγειρικής τέχνης έδωσε χθες μέσα από τον ΑΝΤ1 το νέο πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα του σταθμού το Game of chefs. Τα μαχαίρια ακονίστηκαν, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε 45 λεπτά, αποδεικνύοντας ότι μπορούν μέσα από τις δημιουργίες τους να… ξεσηκώσουν γευστικά τους τρεις αυστηρούς κριτές, τον Άγγελο Λάντο, το Βασίλη Μουρατίδη και τον Άνταμ Κοντοβά. Για ορισμένους τα μαντάτα ήταν ευχάριστα για άλλους το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει.

Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν

Πρώτη παίκτρια ενώπιον των κριτών η Κατερίνα, λάτρης των λογιστικών και της μαγειρικής, Οι κριτές δοκίμασαν και έκριναν ότι απόλαυσαν ένα γευστικό πιάτο. «Ένα πιάτο με προσωπικότητα» όπως είπε ο Κοντοβάς, ο οποίος της έδωσε το οκέι. Ανάλογη γνώμη είχαν και οι άλλοι δύο κριτές.

Δεύτερος υποψήφιος ο μάγειρας Βαγγέλης Μπάκας. Πήρε το εισιτήριο για το bootcamp με το Λάντο να περιμένει από εκείνον να μαγειρέψει καλύτερα στην επόμενη φάση. Οι δύο επόμενοι υποψήφιοι δεν κατάφεραν να βγάλουν τα τρία πιάτα που προϋπέθετε η δοκιμασία. Αντιθέτως ο Κρητικός σεφ παρά την αστοχία του την ώρα της προετοιμασίας του ροφού γιουβέτσι έλαβε πολύ θετικά σχόλια από τους τρεις κριτές.

Γι’ αυτό μας άρεσαν οι κριτές

Οι τρεις κριτές του Game of chefs στον ANT1 απέδειξαν χθες ότι έχουν βαθιά γνώση της μαγειρικής τέχνης. Η κριτική τους, τα σχόλιά τους, οι αντιδράσεις τους δοκιμάζοντας τα πιάτα των συμμετεχόντων αντάξια της εμπειρίας τους. Η χημεία τους μέχρι στιγμής εξαιρετική. Τηλεοπτικά «δένουν», δείχνουν να γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και το βασικότερο είναι εκεί για να δείξουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτή τη θέση. Άλλωστε και οι τρεις έχουν διαγράψει μία ξεχωριστή πορεία στο χώρο της γαστρονομίας. Και ίσως και αυτό το γεγονός να συμβάλει στο γεγονός ότι σίγουρα θα ξαναδούμε το Game of chefs. Για τη Ντορέτα Παπαδημητρίου θα πούμε ότι μας αρέσει σε αυτό το ρόλο. Παρουσίασε τους συμμετέχοντες, απλώνοντας δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους, ενώ μας εξήγησε και τους κανόνες τους παιχνιδιού. Από τις auditions μόνο 36 θα λάβουν το εισιτήριο για το bootcamp. Στη συνέχεια οι καλύτεροι θα διαγωνιστούν διεκδικώντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Φωφώ Μπόνιου

Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.