Ο Μηνάς και η Βίκυ στη σειρά Έξαψη

Έξαψη Spoiler: Το στοιχείο που ενοχοποιεί τον Μηνά

Ένα στοιχείο στο σπίτι του πρωταγωνιστή, φέρνει την απόλυτη καταστροφή για ορισμένους ήρωες. Όσο η Μαρίνα και ο Ορφέας συνεχίζουν τις έρευνές τους για την υπόθεση που ταλαιπωρεί την Βίκυ, ο Μηνάς έρχεται όλο και περισσότερο κοντά της, στη σειρά Έξαψη. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη χημεία, η οποία σύντομα θα διαλυθεί.

Η Μαρίνα είναι, πλέον βέβαιη πως εκείνος ευθύνεται για τις απόπειρες δολοφονίας. Όταν, μάλιστα, μαθαίνει πως η αδερφή της έχει συναισθήματα για εκείνον και δένεται μαζί του, σοκάρεται. Σκοπός της είναι να βρει τις απαραίτητες αποδείξεις για να τον κλείσει στην φυλακή. Και, πράγματι, το πετυχαίνει….

Η Γιουλίκα Σκαφιδά στη σειρά Έξαψη

Μία βούρτσα, η καταδίκη του Μηνά

Η Μαρίνα καταφέρνει να εισβάλλει στον προσωπικό του χώρο. Άμεσα, ξεκινάει τις έρευνες μέσα στο σπίτι του, με αυτό που εντοπίζει να της δημιουργεί πανικό. Η βούρτσα που είχε η Βίκυ στο νοσοκομείο για να την χτενίζει η αδερφή της, όσο ήταν σε κώμα, βρίσκεται σε μια μυστική κρυψώνα του σπιτιού του! Σύμφωνα με το TiVi, ο Μηνάς με αυτή την βούρτσα ήθελε να καλύψει τα στοιχεία του, στρέφοντας τις έρευνες για τις απόπειρες δολοφονίας στην Βίκυ αλλού, στη σειρά Έξαψη.

Έτσι, εξηγούνται πολλά. Όλοι αυτοί που σύρθηκαν στο τμήμα για τις απόπειρες της αδερφής της, δεν είχαν καμία σχέση με τα φρικτά αυτά εγκλήματα. Ο πραγματικός ένοχος είναι ο Μηνάς, ο οποίος κατάφερε να σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα!

Η Βίκυ και ο Μηνάς στη σειρά Έξαψη τρώνε

Σκορπίζοντας τις τρίχες της Βίκυς από την βούρτσα της, γέμιζε με ένοχα στοιχεία όλους όσους ήθελε να καταστρέψει. Η Μαρίνα πέφτει από τα σύννεφα και παίρνει την βούρτσα στο τμήμα μαζί της, για εξέταση. Στο μεταξύ, ο Μηνάς αντιλαμβάνεται πως λείπει και απευθύνεται στην Βίκυ, στη σειρά Έξαψη. Ο στόχος του; Να την πάρει και να φύγουν μακριά…

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.comAbout Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link
Powered by Social Snap