Τηλεόραση

Έρωτας Φυγάς: Σοβαρό τροχαίο για την Αλεξάνδρα – Πέφτει πάνω σε…

01/05/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς καθώς η Αλεξάνδρα έχει ένα άσχημο ατύχημα με το αυτοκίνητό της και καταλήγει να δίνει μάχη για την ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα γίνεται και πάλι ζευγάρι με τον Ιάσωνα και βιώνει στο πλευρό του απρόσμενες στιγμές ευτυχίας, καθώς για πρώτη φορά αισθάνεται αληθινά ερωτευμένη μαζί του, το ίδιο και εκείνος.

Κάποια στιγμή λοιπόν η γυναίκα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τα χαρμόσυνα νέα κι όλοι ανυπομονούν για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας Δεμερτζή.

Ωστόσο, μία εξέλιξη ανατρέπει ξανά τα δεδομένα. Ένα φορτηγό που μεταφέρει δοχεία γεμάτα με πετρέλαιο περνάει από την περιοχή. Το ένα από αυτά πέφτει στην άσφαλτο και το υγρό σκορπίζεται σε όλο το δρόμο. Ελάχιστα λεπτά αργότερα η Αλεξάνδρα περνάει τυχαία από το σημείο με το αυτοκίνητο της και αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει πλέον τον έλεγχο του οχήματος λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και μην μπορώντας να σταματήσει πέφτει με ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Έρωτα Φυγά.

Η Αλεξάνδρα τραυματίζεται ενώ χάνει τις αισθήσεις της και παραμένει λιπόθυμη και αβοήθητή. Λίγο αργότερα όμως, περνάει από κει η Άρτεμη, η οποία την βλέπει και την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε καταστολή και καλείται να δώσει μία νέα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.