Ελένη Μενεγάκη: Τα σενάρια επιστροφής και γιατί δεν πάει στον ANT1

Ελένη Μενεγάκη: Τα σενάρια επιστροφής και γιατί δεν πάει στον ANT1

Η Ελένη Μενεγάκη παρά τις φήμες και τα σενάρια επιστροφής των τελευταίων ημερών δεν φαίνεται να οδεύει προς τον ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, τα σενάρια επιστροφής για Ελένη Μενεγάκη και ANT1 δεν φαίνεται προς το παρόν να έχουν καμία βάση. Οι δύο πλευρές όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν τα σχετικά δημοσιεύματα αλλά διαμηνύουν μάλιστα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα που να προμηνύει μια τέτοιου είδους συνεργασία.

ANT1 – Μενεγάκη: Καμία κίνηση προσέγγισης προς την ωραία Ελένη

Ελένη Μενεγάκη: Τα σενάρια επιστροφής και γιατί δεν πάει στον ANT1

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία κίνηση προσέγγισης του ΑΝΤ1 προς την Ελένη Μενεγάκη. Οι σχέσεις και των δύο πλευρών είναι άριστες. Ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δίαυλος επικοινωνίας, με στόχο τη συνεργασία. Ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τα πράγματα στον ΑΝΤ1 οι μεγάλες οικονομικές απολαβές ενός τέτοιου προσώπου όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη δεν ταιριάζει καθόλου στη λογική που ακολουθεί το κανάλι του Αμαρουσίου. Κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά στο youfly.com ότι «ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε ψυχαγωγία και μυθοπλασία υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας να επενδύει σε πολλές παραγωγές και πολλούς συνεργάτες και όχι σε ένα μόνο πρόσωπο».

Δείτε επίσης:

About Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.