24.5 C
Athens
Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Νέα επεισόδια 15 έως 20 στην ΕΡΤ1

Ξεκαρδιστικά είναι τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, που θα απολαύσετε αυτήν την εβδομάδα, από Δευτέρα 2 έως και Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, στις 20:00.

Ανατροπές, εκπλήξεις, απρόσκλητοι επισκέπτες, κι ένας γάμος που διαρκώς αναβάλλεται,  πυροδοτούν την ατμόσφαιρα και οδηγούν σε ακόμη πιο τραγελαφικές καταστάσεις!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Περίληψη και φωτογραφίες για τα νέα επεισόδια 15 έως 20

Eπεισόδιο 15ο – 2 Νοεμβρίου, στις 19:00 στην ΕΡΤ1
Ολόκληρο το χωριό βρίσκεται σε αναστάτωση με τις ετοιμασίες της γιορτής για την Παναγιά την Πλατανιώτισσα! Ετοιμασίες παντού, φαγητά μαγειρεύονται, μαλλιά φτιάχνονται, γλώσσες κουτσομπολεύουν. Ο Παναγής προσκαλεί την Κατερίνα στον χορό προς μεγάλη απογοήτευση της Χρύσας. Ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη προσπαθούν να κλέψουν την εικόνα, γιατί φοβούνται ότι ο παπάς θα προσπαθήσει να την εξαφανίσει, αλλά πέφτουν πάνω στον Κανέλλο που δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια!

Ο Παναγής στον χορό υπερασπίζεται γενναία τη Χρύσα από κάποιους ενοχλητικούς Φωτεινιώτες. Η Χρύσα, προς μεγάλη απογοήτευση της Κατερίνας, πέφτει στην αγκαλιά του. Το γλέντι καλά κρατεί, αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει το χωριό…

Νέα σειρά στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 16ο – 2 Νοεμβρίου, στις 20:00 στην ΕΡΤ1
Οι Φωτεινιώτες επιχειρούν να κλέψουν την εικόνα και προκαλείται μεγάλη αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η προσπάθειά τους, όμως, δεν ευοδώνεται, γιατί ο παπάς έχει φροντίσει να την εξαφανίσει για να παύσει η διχόνοια ανάμεσα στα δυο χωριά. Ο Παρασκευάς ζητά από τον παπα-Ανδρέα να επιστρέψει την εικόνα στον Πλάτανο, όμως αυτός αρνείται και τότε συγκαλείται από τον Παρασκευά συνέλευση για την αποπομπή του από το συμβούλιο. Το σπίτι του Βαγγέλα αποκτά το πολυπόθητο νερό, έναν ψευτο-ήρωα, τον Τζώρτζη, κι έναν απρόσκλητο επισκέπτη, τον Λουκά. Ο παράξενος αυτός επισκέπτης μοιάζει να έχει κάποιο μυστικό σχέδιο…

νέα σειρά στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 17ο – 3 Νοεμβρίου, στις 20:00 στην ΕΡΤ1
Η άφιξη του Λουκά προκαλεί αναστάτωση στο χωριό και κυρίως στον Παναγή. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λουκάς έχει έρθει για να της κάνει μια έκπληξη, που δεν είναι άλλη, από την πρόταση γάμου. Η Κατερίνα ακούει τον Τζώρτζη να συζητάει με τη Μυρτώ για τη φήμη της σχέσης της με τον Παναγή και τότε ξεκινάει ένα ντόμινο αντιδράσεων. Η Κατερίνα έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τη Χρύσα.

ΕΡΤ1 νέα επεισόδια Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Στάθης είναι έτοιμος να μεταβεί στον Πλάτανο για να εμποδίσει τον Λουκά, αλλά η Μυρτώ, έχοντας κάνει μυστική συμφωνία με τον Λουκά, καταφθάνει στο σπίτι του Στάθη με σκοπό να τον καθυστερήσει. Θα καταφέρει η Μυρτώ να παραπλανήσει τον Στάθη και να τον αποτρέψει από την επίσκεψή του στον Πλάτανο; Μετά την παραίτηση του παπά, ο Παρασκευάς, ο Ηλίας και ο Χαραλάμπης αποφασίζουν να αναζητήσουν νέο μέλος για το συμβούλιο. Ο Λουκάς κάνει, για ακόμα μια φορά, πρόταση γάμου στην Κατερίνα.

Eπεισόδιο 18ο – 4 Νοεμβρίου, στις 20:00 στην ΕΡΤ1
Ο Λουκάς είναι ευτυχισμένος που δέχτηκε η Κατερίνα να γίνει γυναίκα του, της λέει να παντρευτούν σήμερα κιόλας! Η Κατερίνα δεν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από τη βιασύνη του υπάρχει ένα καλά μελετημένο σχέδιο και λέει το πολυπόθητο «ναι». Θα είναι αρκετός ο προβληματισμός του Θοδωρή σχετικά με τους σκοπούς του Λουκά, ώστε να τη μεταπείσει; Ο Λουκάς κάνει ό,τι μπορεί για να μην το μάθουν οι γονείς της, ενώ ο Παναγής, όταν το μαθαίνει, γίνεται κουρέλι.

Ο Παρασκευάς ψάχνει να βρει μέλος για το συμβούλιο μετά την αποχώρηση του παπά και τσακώνεται με τον Χαραλάμπη και τον Ηλία για ποιου ο γιος θα μπει. Ο Ασημάκης ξεκινάει για σκάψιμο, αλλά στο δάσος βλέπει κάτι που του κάνει τρομερή εντύπωση… είναι η Μάρμω! Ο Ασημάκης είναι ένα βήμα από το να ξεσκεπάσει τη Μάρμω και τη μυστική επιχείρησή της με τις τρούφες!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο νέα επεισόδια ΕΡΤ1
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Eπεισόδιο 19ο – 5 Νοεμβρίου, στις 20:00 στην ΕΡΤ1
Ο Στάθης επιτίθεται στον Λουκά για τον μυστικό γάμο που θέλει να κάνει με την Κατερίνα και του καταλογίζει ύπουλους σκοπούς. Ενώ όλο το χωριό προετοιμάζεται για τον γάμο, ο Στάθης θέτει θέμα προγαμιαίου συμβολαίου στον Λουκά προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας. Το θέμα του δρόμου παίρνει μεγάλες διαστάσεις και ο Ηλίας το εκμεταλλεύεται για να προκηρύξει εκλογές, επικαλούμενος την έλλειψη του έβδομου μέλους για το συμβούλιο, όταν η Φιλιώ ανακοινώνει την απόφασή της ν’ αναλάβει εκείνη τη θέση αυτή. Η Κατερίνα φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας, τη στιγμή που ο Παναγής αποφασίζει να παρευρεθεί στον γάμο… Θα εμποδίσει ο Παναγής το θείο μυστήριο εκδηλώνοντας, επιτέλους, τα συναισθήματά του;
Νέα επεισόδια Χαιρέτα μου τον Πλάτανο
Eπεισόδιο 20ό – 6 Νοεμβρίου, στις 20:00 στην ΕΡΤ1
Η καθυστέρηση της Φωτεινής αναγκάζει την Κατερίνα και τον Λουκά να αναβάλουν τον γάμο, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Παναγή. Ο Παρασκευάς αρχίζει να ανησυχεί για τις ηγετικές τάσεις της Φιλιώς, τώρα που έγινε μέλος του συμβουλίου. Μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Χαραλάμπη. Ο Λουκάς ξέρει ότι έχασε την ευκαιρία να αποφύγει το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει ζητήσει ο Στάθης, αλλά η Μυρτώ έχει το σχέδιό της. Κι ενώ όλοι ετοιμάζονται για την καινούργια τελετή, η Κατερίνα έχει δεύτερες σκέψεις. Θα ματαιώσει τον γάμο ή θα ντυθεί και πάλι νυφούλα στο πλευρό του Λουκά; Άραγε, η εξομολόγηση του Παναγή θα ανατρέψει τα σχέδια του Λουκά;
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ΕΡΤ1
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Αντρέας Μορφονιός
Σκηνοθέτες μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου, Μαντώ Αρβανίτη, Ελπίδα Γκρίλλα, Αντώνης Χαϊμαλίδης, Αντώνης Ανδρής
Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου
Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Α.Ε.
χαιρέτα μου τον πλάτανο νέα επεισόδια

Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης (Παρασκευάς), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

Διαβάστε περισσότερα για την τηλεόραση και τις αγαπημένες σας σειρές, στο Youfly.com.
Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
60,560ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,040ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,631ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ