Τηλεόραση

Μπάκας vs Καινούργιου: «Το έκανα και θα το κάνω ξανά»

10/06/2023
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Ένας μικρός χαμός έχει προκληθεί αυτές τις μέρες με πρωταγωνιστή τον έμπειρο δημοσιογράφο του Πρωινού, Γρηγόρη Μπάκα. Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα, ωστόσο στο εν λόγω βίντεο φαινόταν το χέρι του Γρηγόρη Μπάκα που τραβούσε βίντεο με το κινητό του.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε πολύ τόσο την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της (δείτε εδώ το ξέσπασμά τους), όσο και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Γρηγόρης Μπάκας, λοιπόν, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα και δημοσιογράφο της εκπομπής «Γεια Σου» και απάντησε στον ντόρο που δημιουργήθηκε.

Η απάντηση του Μπάκα στην Καινούργιου

«Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πώς είμαστε οι δημοσιογράφοι. Όταν έχεις το θέμα μπροστά σου και δεν υπάρχει ο οπερατέρ, αναγκαστικά θα γράψεις με το κινητό. Είμαι δημοσιογράφος! Όπως κι ο οπερατέρ αν συναντήσει ένα τροχαίο, δεν θα περιμένει τον δημοσιογράφο, θα σηκώσει την κάμερα και θα το γράψει.

Φυσικά και είμαστε στο πλευρό των τεχνικών αλλά είναι κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορείς να το ελέγξεις. Το έκανα και θα το ξανά κάνω, δεν το κάνω μόνο εγώ, πολύς κόσμος κι αυτή είναι η δουλειά μας και χαίρομαι για αυτό. Είναι φίλοι μου πολλοί οπερατέρ, δεν πάω να τους φάω το μεροκάματο. Δεν κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι, δεν ξέρω γιατί ενοχλήθηκα, εγώ τους εκτιμώ δεν έχω κανένα πρόβλημα η παράπονο.

Έχω κάνει τις συζητήσεις μου για το Πρωινό, συνεχίζουμε και του χρόνου, δεν υπέγραψα βέβαια. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή, πράγματι», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας, απαντώντας έτσι σε Καινούργιου – Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com
Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!