27.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το Survivor, ο Δάντης και το όνειρο της ζωής της

Έτοιμη να ξαναζήσει εάν της δινόταν η ευκαιρία την εμπειρία του Survivor δηλώνει μέσω του youfly.com η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η μοναδική γυναίκα που έφθασε στους τρεις φιναλίστ μιλά για όλα όσα έζησε τους 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και αποκαλύπτει ποιοι θα παραμείνουν φίλοι της και εκτός παιχνιδιού.

Η Ασημίνα του Survivor αναφέρεται σε όλα όσα της έλειψαν στο Survivor, σχολιάζει τη σχέση της με τη Σοφιάννα και το Μαρτίκα και εξηγεί την ιστορία του τραγουδιού που της αφιέρωσε ο Χρήστος Δάντης. Επίσης για πρώτη φορά εξομολογείται το μεγάλο της όνειρο, το οποίο σχετίζεται με παιδιά ΑμεΑ.

Πόσο διαφορετική είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά από 6 και πλέον μήνες στη ζούγκλα της Καραϊβικής;

Οι 6,5 μήνες στο παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Βγαίνοντας λοιπόν αντιλήφθηκα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα έπρεπε τελικά να πασχίσω γι’ αυτά για να τα αποκτήσω. Μου έμαθε την πειθαρχία, τη στέρηση και το σεβασμό απέναντι σε απλά πράγματα ζωής.

Η Ασημίνα του Survivor

Τι δεν θα ξεχάσετε απ’ αυτή την εμπειρία όσα χρόνια και αν περάσουν;

Αυτό που δεν θα ξεχάσω απ’ αυτό το ταξίδι είναι η πείνα τον πρώτο καιρό, οι κακουχίες, η βροχή που δεν σταματούσε αλλά και το αγρίμι που έγινα αναζητώντας μια μπουκιά φαγητό. Δεν θα ξεχάσω όμως και το αίσθημα της μοναξιάς ούσα μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους.

Δεδομένου ότι στην τετράδα υπήρξατε η μόνη που ήταν από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι, νιώσατε σαν να φθάσατε στην πηγή και νερό δεν ήπιατε;

Δεν μπορώ να πω ότι έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμάω. Και αυτό που εκτιμάω και αυτό που κρατάω είναι ότι έχω πάρει τόση αγάπη και τόσα μηνύματα από παιδάκια που μου δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω χωρίς να σκέφτομαι το αποτέλεσμα της 3ης θέσης.

Ασημίνα: “Δεν έχω κάτσει να δω βίντεο του παιχνιδιού”

Βλέποντας πλέον το παιχνίδι μέσω βίντεο τι λάθη πιστεύετε ότι κάνατε ή τι θα έπρεπε να είχατε κάνει ίσως με άλλο τρόπο;

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γι’ αυτό και δεν έχω κάτσει να δω βίντεο του παιχνιδιού πέρα από κάποιους αγώνες που ήθελα να δω πως τα πήγα, δεν κοίταξα τίποτα άλλο, δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο. Ήταν ένα παιχνίδι που κλήθηκα να παίξω με τον πραγματικό μου χαρακτήρα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήμουν λάθος κάπου. Απλά κάποιοι σε συμπαθούν και κάποιοι άλλοι όχι. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους.

Μετανιώσατε για κάτι που είπατε;

Ούσα στο survivor και βιώνοντας αυτές τις κακουχίες σίγουρα θα έχουν ειπωθεί και πράγματα πάνω στην πείνα και στην κούραση που περνάγαμε. Αλλά ξέρω ότι τώρα που είμαστε στην κανονική μας ζωή καταλαβαίνουμε ότι ήταν απλά η ένταση και τα νεύρα της στέρησης και όλων αυτών των δύσκολων συνθηκών.

Η σχέση της με Μαρτίκα και Σοφιάννα

Οι φιλικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν στη ζούγκλα θα συνεχιστούν και στην πραγματική ζωή; Με ποιους βρεθήκατε και θα συνεχίσετε να κάνετε παρέα;

Κάποιες από τις φιλίες που έκανα στο παιχνίδι θα συνεχιστούν εννοείται και ήδη συνεχίζονται. Από αυτό παιχνίδι κρατάω σίγουρα την Βρισηίδα, την Πελαγία, το Γιάννη και την Σοφιάννα.

Με τη Σοφιάννα και το Μαρτίκα τα βρήκατε;

Έκανα κάποιες συζητήσεις και με τα δυο παιδιά. Με τον Σπύρο είμαστε οκ, αλλά σίγουρα δεν ξεχνάω πολλά που έχουν ειπωθεί. Με την Σοφιάννα νομίζω ότι πλέον δεν θυμόμαστε καν ότι είχαμε τσακωθεί, είμαστε καλά και δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Είμαστε στην κανονική μας ζωή και περνάμε όμορφα.

Αν σας ξαναδινόταν η ευκαιρία να ξαναπάτε στο Survivor θα πηγαίνατε;

Τώρα που ξέρω τι είναι το Survivor, ξέρω όλα τα κατατόπια και γνωρίζω το που πάω, νομίζω ότι ναι, θα το ξαναέκανα.

Τελικά το Survivor είναι καθαρά παιχνίδι ψυχολογίας;

Το survivor είναι μόνο παιχνίδι ψυχολογίας. Εάν χάσεις ένα έπαθλο μετά με τι ψυχολογία θα πας στο επόμενο. Και όταν είναι καλά οι αντίπαλοι και εσύ βλέπεις μαυρίλες από την αφαγία, εννοείται ότι είναι παιχνίδι καθαρά ψυχολογίας.

Στάθης-Άρης και Ασημίνα

«Σκέφτηκα να φύγω»

Σκεφτήκατε ποτέ ν’ αποχωρήσετε;

Πάρα πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω, σκέφτηκα να φύγω. Η σκέψη όμως των δικών μου ανθρώπων που με περιμένουν πίσω και ξέρω ότι τους κάνω υπερήφανους με έκανε να πεισμώνω και να λέω ψηλά το κεφάλι θα τελειώσει.

Τι σας έλειπε πιο πολύ;

Επειδή υπήρξα στο παιχνίδι από την 1η μέρα και βίωσα όλες τις καταστάσεις και την πείνα και την έλλειψη επικοινωνίας, εγώ το Survivor θα το χωρίσω σε 2 στάδια. Το πρώτο 3μηνο όπου είχα ανάγκη το φαγητό σε σημείο άσχημο και το δεύτερο 3μηνο είχα ανάγκη την επικοινωνία και την αγκαλιά των δικών μου.

Πέρα από τον εαυτό σας, όταν φθάσατε στους 10 ποιον βλέπατε νικητή;

Αναρωτιόμουν ποιος μπορεί να είναι. Πίστευα ότι μπορεί να είναι και ο Άρης.

Θα χαιρόσασταν πιο πολύ εάν κέρδιζε ο Άρης Σοϊλέδης;

Θα χαιρόμουν το ίδιο και για τα δυο παιδιά.

Μιλήσατε με τον Στάθη Σχιζα μετά τη νίκη του;

Με τον Στάθη μίλησα ναι στα social media μετά την νίκη του και είπαμε πόσο χαρούμενοι είμαστε που γυρίσαμε πίσω και είδαμε τους δικούς μας.

Παίκτρια από τους Μαχητές

Ο Χρήστος Δάντης και το μεγάλο της όνειρο

Ο σύντροφος σας ο Χρήστος Δάντης πριν φύγετε για το Survivor σας έγραψε το Σ’ αγαπάω απλά. Πως νιώσατε όταν το πρώτο ακούσατε;

Το τραγούδι αυτό όταν το έγραψε μου το είχε βάλει να το ακούσω. Μ’ άρεσε πάρα πολύ που ένιωθε έτσι. Και πόσο μάλλον που ένιωθε έτσι μέσα από ένα κομμάτι. Μου έδωσε να καταλάβω τα ειλικρινή αισθήματα του μέσα από αυτό αφιερώνοντας το μου.

Ποια είναι τα σχέδια σας; Έχετε σκεφθείτε πως θα αξιοποιήσετε τα χρήματα από τη συμμετοχή σας στο παιχνίδι;

Επειδή ολοκλήρωσα την φοίτηση μου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πάνω στο Sport Management, είχα σκεφτεί ότι εάν κερδίσω το έπαθλο θα έφτιαχνα ένα κέντρο αποκατάστασης για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αυτή την στιγμή τα χρήματα να δημιουργήσω κάτι τέτοιο δεν τα έχω, όποτε θα προσπαθήσω τα χρήματα που έβγαλα από το συμβόλαιο μου να τα αξιοποιήσω έτσι ώστε να κάνω στο μέλλον αυτό το κέντρο και να βοηθάω, να προπονώ παιδιά ΑμεΑ.

Παίκτρια στο ριάλιτι επιβίωσης

Ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Surivor, στο Youfly.com.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Η Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
54,482ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,400ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,719ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ