Τηλεόραση

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τη γέννα

12/03/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου που υποδύεται την Ιουλία στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να ενημερώσει για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας της.

Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για πάντα

«Ήρθαμε στο φως και γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός, δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι και να παίρνεις αγάπη στη ζωή σου, ό,τι επιθυμείς και αγαπάς να το διεκδικείς και να το κατακτάς, να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό. Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για πάντα. Σε αγαπάμε» γράφει στην πρώτη της ανάρτηση η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η ηθοποιός της σειράς «Η Γη της Ελιάς» εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη της στον γυναικολόγο της  και τους συνεργάτες του, καθώς και σε άλλους σημαντικούς ανθρώπους που τη βοήθησαν κατά την εγκυμοσύνη της μέχρι τη στιγμή του τοκετού.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.
Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.