Αγγελική: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

Αγγελική: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

Το εκδικητικό της πρόσωπο αποφασίζει να δείξει στην «Αγγελική» η Τζένη, η οποία στρέφεται κατά των Αργυρών, θέλοντας να καταστρέψει τον Παύλο και να φέρει τα πάνω-κάτω.

Η ηρωίδα στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha θα κληθεί να υπακούσει στις εντολές της Αγγελικής (Μαίρης Μηνά), η οποία την εκβιάζει σε σχέση με τον κρυφό δεσμό που είχε με τον κουνιάδο της, τον Παύλο (Ιωάννης Παπαζήσης). Η Αγγελική διαρκώς της επισημαίνει ότι εάν δεν τηρήσει τα συμφωνημένα, θ’ αποκαλύψει στο Στέφανο (Γιώργο Χρυσοστόμου) όλα όσα ξέρει για τη σχέση της με τον Παύλο.

Αγγελική: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

Η Τζένη (Νάντια Μπουλέ) μη έχοντας άλλη επιλογή στρέφεται κατά της οικογένειας, στήνοντας ένα σχέδιο που κανείς δεν το φαντάζεται. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη, οι Αργυροί ετοιμάζονται για την επικύρωση της συμφωνίας με τους Βρετανούς και το βρετανικό ιππόδρομο, αλλά όλα ανατρέπονται την τελευταία στιγμή.

Αγγελική: Ποιος πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ακυρώνει τη συμφωνία

Αιτία της ακύρωσης της μεγάλης αυτής συμφωνίας είναι ένα βίντεο το οποίο εκθέτει τον Παύλο. Πρωταγωνιστής του οπτικοακουστικού υλικού είναι ο πατέρας της Τζένης, Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας). Αυτός θα παρουσιάσει ένα σκληρό πρόσωπο του Παύλου. Εξαιτίας του βίντεο η συμφωνία ακυρώνεται και η νέα μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στ’ αδέρφια των Αργυρών είναι αναπόφευκτη. Ο Παύλος που από την πλευρά του δεν μπορεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από το βίντεο, αρνείται όλες τις κατηγορίες στα αδέλφια του, που για άλλη μια φορά νιώθουν προδομένα.

Αγγελική: Ποιος πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ακυρώνει τη συμφωνία

Τι θα κάνει ο Στέφανος

Ο Στέφανος όμως θέλοντας να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον αδελφό του, αρχίζει ν’ αναζητά στοιχεία σε σχέση με το βίντεο και την προέλευσή του. Όταν φτάνει στη Τζένη θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη που θα κλονίσει τη σχέση τους. Η Τζένη, κατόπιν πίεσης που δέχεται παραδέχεται ότι εκείνη έβαλε τον πατέρα της να στείλει το βίντεο. Το γεγονός αφήνει έκπληκτο το Στέφανο ο οποίος ξεσπά. Δεν μπορεί να πιστέψει τη δολοπλοκία της γυναίκας του, σε βάρος του αδελφού του και των κοινών τους επιχειρήσεων.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο Στέφανος που σημειωτέον έχει έρθει πολύ κοντά με την Αγγελική, είναι ότι εκείνη στο πλαίσιο της εκδίκησής της, καθοδηγεί τη Τζένη εναντίον των Αργυρών.

Αγγελική: Από ποιον θα ζητήσει βοήθεια η Τζένη

Η Τζένη από την πλευρά της είναι σε απόγνωση, όπως θα δούμε στην “Αγγελική” στα επόμενα επεισόδια, και περνά και αυτή στην αντεπίθεση κατά των Αργυρών. Παρακαλεί τον Μιχάλη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη) να πείσει την Αγγελική να σταματήσει να την εκβιάζει, προσπαθώντας να τον στρέψει εναντίον της. Ο Παύλος επιμένει ότι θα βρει λύση στο πρόβλημα με τους Βρετανούς. Έτσι, συμφωνεί με τ’ αδέλφια του να μην πουν τίποτα στην Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού) για την ματαίωση της συμφωνίας.

Αγγελική: Από ποιον θα ζητήσει βοήθεια η Τζένη

Δείτε επίσης:

About Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.