Τηλεόραση

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ζούσα απένταρος – Με έσωσε ο Κοκλώνης»

20/01/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες μέρες που πέρασε, την αναγκαστική επιστροφή του στην τηλεόραση αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη.

Στο μακρινό αλλά και το κοντινό παρελθόν αναφέρθηκε ο Ανδρεάς Μικρούτσικος. Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε για την πολύ δύσκολη περίοδο, με το θάνατο του αδερφού του, αλλά και σωτήρα Νίκο Κοκλώνη. Αναλυτικά τόνισε: «Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί θα το περάσουμε, ‘όσο έχω ένα πιάτο φαϊ, θα έχεις και εσύ’. Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα μηδέν ευρώ».

Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς τόνισε: «Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία! Απίστευτα πράγματα. Ότι είχα και δεν είχα σε διαδικασία κατάσχεσης. Ότι είχα και δεν είχα., ένα ένα εξαφανίζονταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν. Ήρθαν να με βοηθήσουν και στην ουσία μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα. Τα πάντα».

Α. Μικρούτσικος: Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου

Τέλος ξεχωριστή αναφορά έκανε στο Νίκο Κοκλώνη και την καθοριστική στήριξη που του παρείχε. Στην ουσία γνωστοποίησε ότι ο παρουσιαστής του J2US τον έφερε πίσω στα τηλεοπτικά δρώμενα, παρέχοντας του μια σημαντική οικονομική στήριξη, με αξιοπρεπέστατο τρόπο. Εξάλλου ο Ανδρέας Μικρούτσικος το έκανε σαφές: «Θα προτιμούσα να πεθάνω στο πεζοδρόμιο παρά να χάσω την αξιοπρέπεια μου».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη βοήθεια του Νίκου Κοκλώνη

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!