24.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Ανασκόπηση The Bachelor: Τι είδαμε έως τον μεγάλο τελικό

Καθώς ο τελικός του The Bachelor πλησιάζει, δημιουργήσαμε μια ανασκόπηση, σχετικά με όσα είδαμε στο ριάλιτι αγάπης που προσέλκυσε μεγάλο κοινό. Το The Bachelor ήταν ένα project αρκετά διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση, για αυτό και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν μεικτά.

Κεντρικός ήρωας του ριάλιτι ήταν ο Παναγιώτης, ο οποίος έχει ταυτιστεί με τον απόλυτο Έλληνα “Bachelor”. Ποια θα κερδίσει το έπαθλο της καρδιά του στον μεγάλο τελικό;

Παναγιώτης Βασιλάκος με τριαντάφυλλα - παίκτης σε ριάλιτι

The Bachelor: Ένας άντρας – 20 γυναίκες

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναζητά για αυτόν την κατάλληλη σύντροφο, για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της. Η παραγωγή του ριάλιτι φροντίζει να του παρουσιάσει 20 γυναίκες, από 20 έως 38 ετών, για να διαλέξει!

Οι κοπέλες ζουν όλες μαζί σε μια υπερπολυτελή βίλα, όμως καμία φιλία δε γεννιέται. Η κάθε μία ξεχωριστά, θέτει ως βασικό στόχο να διεκδικήσει την καρδιά του The Bachelor, κάτι που συμβαίνει σταδιακά, με τη βοήθεια του Παναγιώτη. Ραντεβού προσωπικά ή ομαδικά, δοκιμασίες αλλά και εξορμήσεις, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα, ενώ χαρίζουν και άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

The Bachelor Παναγιώτης και κορίτσια αφίσα

Ο Παναγιώτης στο τέλος κάθε εβδομάδας, αποφασίζει ποια κοπέλα θα παραμείνει στη βίλα, δίνοντας της τριαντάφυλλο. Ο μεγάλος τελικός θα αναδείξει εκείνη που κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να κερδίσει τον παίκτη.

Φυσικά, αυτό δε θα πραγματοποιηθεί εύκολα, καθώς η συνύπαρξη των κοριτσιών φέρνει εντάσεις, καυγάδες και συγκρούσεις που οι τηλεθεατές είδαν όλο το διάστημα του ριάλιτι.

The Bachelor: Οι καλύτερες διεκδικήσεις

Όταν ο Παναγιώτης βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τα κορίτσια, κάθε μία κοπέλα έτρεχε προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του. Οι διεκδικήσεις δε θα μπορούσαν να λείπουν από την ανασκόπηση του The Bachelor, καθώς ο τελικός θα καθορίσει την καλύτερη “διεκδικήτρια” του Παναγιώτη. Αρκετές φορές, κοπέλες διέκοπταν τρυφερές συνομιλίες του Παναγιώτη με άλλα κορίτσια, προκειμένου να τονίσουν την παρουσία τους.

Αντζελίνα – Μαρίνα – Παναγιώτης

Κάποιες από αυτές τις διεκδικήσεις θα μείνουν αξέχαστες στην ιστορία του The Bachelor. Σχετικό παράδειγμα, αποτελεί η διεκδίκηση της Αντζελίνας, όταν ο Παναγιώτης είχε αγκαλιά την Μαρίνα και την φιλούσε. Η Αντζελίνα την τράβηξε με δύναμη από το χέρι, ενώ εκείνη έκλαιγε και τον φιλούσε, με σκοπό να σταματήσει αυτό το θέαμα.

The Bachelor - τελικός και ανασκόπηση: Αντζελίνα τραβάει την Μαρίνα από τον Παναγιώτη

Η Μάγδα μετρά τα δευτερόλεπτα της Αντζελίνας

Στα πρώτα επεισόδια του The Bachelor, η Αντζελίνα είχε ζητήσει από τον Παναγιώτη να μιλήσουν στην τελετή των ρόδων. Εκεί, τους πλησίασε η Μάγδα, η οποία ζήτησε από την Αντζελίνα να φύγει. Όταν η παίκτρια της είπε να περιμένει ένα λεπτό, η Μάγδα άρχισε να μετράει τα δευτερόλεπτα. Από τις πιο ξεκαρδιστικές διεκδικήσεις του ριάλιτι.

The Bachelor - τελικός και ανασκόπηση: Μάγδα διακόπτει Αντζελίνα και Παναγιώτη στην τελετή των ρόδων

Η Εριέτα ενοχλημένη από την Άννυ

Όταν η Άννυ, παρόλο που είχε τριαντάφυλλο, ζήτησε από την Εριέττα να φύγει από τον Παναγιώτη, η Εριέττα αποχώρησε δηλώνοντας “Είμαι κυρία, για αυτό το λόγο δε την κλώτσησα”. Η Άννυ, αν και είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στη βίλα από το προηγούμενο ραντεβού της με τον Παναγιώτη, ζήτησε ακόμη λίγο χρόνο μαζί του, κάτι που είχε προβληματίσει και τον ίδιο.

The Bachelor - τελικός και ανασκόπηση: Εριέττα Παναγιώτης και Άννυ

The Bachelor: Ανασκόπηση στις καλύτερες δοκιμασίες

Ο Παναγιώτης καλούσε συνεχώς τα κορίτσια σε ομαδικά ραντεβού, τα οποία σχεδίαζε ο ίδιος και ήταν, ως επί το πλείστον, αρκετά παιχνιδιάρικα. Σκοπός του ήταν να εξακριβώσει τον χαρακτήρα της κάθε κοπέλας μέσα από αυτά, παρατηρώντας το πως συμπεριφέρονται μπροστά σε θέματα δύναμης, υπομονής, αυτοσυγκράτησης.

Το ποδόσφαιρο

Όταν ο Παναγιώτης κάλεσε σε αγώνα ποδοσφαίρου της παίκτριες, οι τηλεθεατές παρατήρησαν ένα έντονο παιχνίδι με πολλές κόντρες. Αποτελεί μια από τις πιο ξεκαρδιστικές δοκιμασίες, όχι μόνο εξαιτίας του αγώνα, αλλά και εξαιτίας μιας ατάκας – φωτιά που είπε η Μαγδαληνή και προκάλεσε άφθονο γέλιο στο κοινό, αλλά και στα Social Media: “Μπορεί εξωτερικά να φαίνομαι μια όμορφη πριγκίπισσα, αλλά στο γήπεδο ακολουθώ τα βήματα του Ρολαντίνιο”.

Οι τούρτες

Ακόμα και όταν φτάσει ο τελικός, κανένας δε θα μπορέσει να ξεχάσει ένα από τα σημαντικότερα Highlights του Bachelor, κάτι που φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από την ανασκόπηση των καλύτερων στιγμών του ριάλιτι. Το παιχνίδι με τις τούρτες, στο οποίο συμμετείχε και ο παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης, αποτελεί μία από τις πιο έντονες δοκιμασίες, καθώς τα κορίτσια έδειξαν έμμεσα τις αντιπάθειές τους μέσα στο σπίτι.

the bachelor ανασκόπηση - τελικός: δοκιμασία τούρτα

Η μαγειρική με τον Έκτορα Μποτρίνι

Μπορεί να αποτελεί πρόσφατη δοκιμασία, θα μείνει όμως χαραγμένη στο The Bachelor. Με μια μικρή σύνοψη, ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, επισκέφτηκε τη βίλα των κοριτσιών, με σκοπό να διδάξει τα μυστικά της εκλεκτής κουζίνας. Μια δοκιμασία γεμάτη μπιμπ, καθώς ο Μποτρίνι δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του, μπροστά σε ερωτήσεις όπως “Τι είναι το σοτάρισμα, που μπαίνει η πρίζα, γιατί βγήκε νερουλό”.

Παίκτριες σε ριάλιτι στον alpha

The Bachelor: Τα καλύτερα ραντεβού

Είναι σίγουρο πως ο τελικός (στο τελευταίο επεισόδιο) θα φέρει ίσως, το καλύτερο ραντεβού που θα δούμε ποτέ στο The Bachelor, ωστόσο, δε θα μπορούσαν να λείπουν από την ανασκόπηση κι άλλα ραντεβού, τα οποία σχολιάστηκαν πολύ. Ο Παναγιώτης δημιουργούσε μοναδικές εξόδους, όταν επέλεγε την κάθε κοπέλα ξεχωριστά. Εκεί, είτε έκαναν extreme sports, είτε συζητούσαν, έτρωγαν, γνωρίζονταν καλύτερα.

Η σερβιτόρα

Ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά ραντεβού, ήταν το εστιατόριο με την ηθοποιό – σερβιτόρα. Είναι από τα ραντεβού που τηλεθεατές θα θυμούνται μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Ο Παναγιώτης κάλεσε ξεχωριστά την Αντζελίνα, τη Βίβιαν και την Εριέττα για ένα ιδιαίτερο δείπνο. Η σερβιτόρα, προσέγγιζε έντονα τον Παναγιώτη, γεγονός που κάποιες εξόργισε, ενώ άλλες όχι. Ο The Bachelor ήθελε, μέσα από αυτό, να δοκιμάσει την υπομονή των κοριτσιών, καθώς και τα όρια της ζήλιας τους.

Ραντεβού Παναγιώτη με Εριέττα - η σερβιτόρα σκηνή

Ραντεβού ταχύτητας

Αξέχαστο θα μείνει και το ραντεβού του Παναγιώτη με την Αντζελίνα, πρώτον για την γκρίνια της παίκτριας και δεύτερον, για το ατύχημα που τάραξε την παραγωγή. Όταν αναποδογύρισε το όχημα, με το οποίο έκαναν βόλτες ο Παναγιώτης και η Αντζελίνα, η παίκτρια από τον φόβο της έχασε τις αισθήσεις της. Το ατύχημα αυτό, μαζί με το ραντεβού της ιππασίας, είχαν σχολιαστεί πολύ.

the bachelor ανασκόπηση - τελικός: ατύχημα αντζελίνα

Πυροτεχνήματα

Ένα φαντασμαγορικό ραντεβού ήταν αυτό της Μαρίνας και του Παναγιώτη με τα πυροτεχνήματα. Από τις πιο παραμυθένιες σκηνές, αν και οπτικά φάνταζε απλό, συγκριτικά με τα υπόλοιπα ραντεβού του The Bachelor. Στο πρώτο τους φιλί, φωτιές και πυροτεχνήματα πλαισίωσαν μοναδικά το ζευγάρι, το οποίο, όμως, ο μεγάλος τελικός δε θα βρει μαζί.

ριάλιτι στον alpha με ζευγάρια Παναγιώτης φιλάει μαρίνα

The Bachelor: Ανασκόπηση στους καυγάδες – Τελικός κριτής ο Παναγιώτης

Από ένα τέτοιο ριάλιτι, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι καυγάδες ανάμεσα στις παίκτριες. Καμία φιλία δε σχηματίστηκε εύκολα στο παιχνίδι, καθώς όλες τους είχαν ως τελικό στόχο την καρδιά του Παναγιώτη. Στην ανασκόπηση που ακολουθεί, συγκεντρώσαμε τους πιο έντονους καυγάδες που είδαμε στο The Bachelor, όπου τελικός κριτής ήταν αργότερα ο Παναγιώτης.

Αντζελίνα – Μαρίνα

Οι δύο παίκτριες, ενώ ήταν στην αρχή κοντά, μετά μείωσαν τις επαφές τους στη βίλα του The Bachelor. Με μια μικρή περίληψη, η Αντζελίνα επιτέθηκε στην Μαρίνα, σε έναν καυγά που θα θυμόμαστε όλοι. Η Μαρίνα αποχώρησε κλαίγοντας, ενώ η πίεση που δεχόταν γενικά στο σπίτι, την έκανε στο τέλος να μη δεχτεί το τριαντάφυλλο του Παναγιώτη.

the bachelor ανασκόπηση - τελικός: καυγάς μαρίνα αντζελίνα

Μαριεύη – Αναστασία

Η Μαριεύη, στην τελετή των ρόδων, ένιωσε αρκετά πιεσμένη από την στάση της Αναστασίας. Αυτό την εξόργισε, σε σημείο να της πετάξει το ποτήρι με την σαμπάνια. Η Μαριεύη χαρακτήρισε την παίκτρια ως διπρόσωπη και ψεύτικη. Η Αναστασία δεν αντέδρασε έντονα, γεγονός που ευνόησε τον καυγά να λήξει. Από τις πιο έντονες στιγμές του ριάλιτι.

the bachelor - αναστασία

Μαρίνα – Χριστίνα

Στη δοκιμασία με τις τούρτες, που αναφέρθηκε προηγουμένως, ένας έντονος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Χριστίνα και Μαρίνα. Η οργή που έβγαλε η Μαρίνα, τη στιγμή που πήγε να της πετάξει την τούρτα έχει αποτυπωθεί στο The Bachelor, ενώ είχε σχολιαστεί αρκετά από τα Social Media. Με μια μικρή περίληψη, η Μαρίνα αποφάσισε να ρίξει την τούρτα στην Χριστίνα με τόση δύναμη, που η παίκτρια έγινε έξαλλη.

Παναγιώτης – Νικόλ

Ήταν η στιγμή που ο Παναγιώτης για πρώτη φορά παραβιάζει τους κανόνες και ζητάει από την παραγωγή να μπει στο σπίτι των κοριτσιών. Σκοπός του; Να βρει τη Νικόλ για να συζητήσουν για ποιο λόγο η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση. Η στιγμή που ο Παναγιώτης Βασιλάκος κλωτσάει τα σκουπίδια μέσα στα νεύρα του, θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

the bachelor ανασκόπηση - τελικός: πσναγιώτης νικόλ

Σία – Παναγιώτης

Πρόσφατο γεγονός, αλλά ανεξίτηλο στη μνήμη των τηλεθεατών. Η Σία, λίγο πριν αποχωρήσει από την βίλα, ούρλιαξε στον Παναγιώτη για την προσοχή που δε της δίνει ο The Bachelor. Μάλιστα, όταν τελικά αποχώρησε, του είπε την ατάκα που προκάλεσε γέλιο στο κοινό του Twitter: “Ωραίο παιδί, όμως χωρίς γούστο”.

Σία Βοσκανίδου - παίκτρια σε ριάλιτι αγάπης στον alpha

Αυτή ήταν μια μικρή ανασκόπηση σχετικά με όσα είδαμε στο ριάλιτι The Bachelor, μέχρι ο μεγάλος τελικός να αναδείξει τη νικήτρια. Στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες, μέχρι το καινούργιο Bachelor ή Bachelorette να ξεκινήσει δυναμικά στον σταθμό.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ιωάννα Παναγιώτη
Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
60,560ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,040ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,631ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ