Τηλεόραση

ALPHA: Ποια σειρά δεν πήρε το πράσινο φως για του χρόνου;

28/03/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Ο ALPHA έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν κι όπως φαίνεται μια κωμική σειρά μένει εκτός, ενώ μια άλλη παίρνει το πράσινο φως.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη “Real Life”,  ανατράπηκαν τα σχέδια σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς “Φόνοι στο καμπαναριό”, καθώς παρά τις θετικές εντυπώσεις και τα καλά ποσοστά τηλεθέασης, η κωμική σειρά μένει για την ώρα εκτός του σχεδιασμού του καναλιού.

Αντιθέτως, η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” οδεύει με επιτυχία για 12η σεζόν, παρόλο που κινδύνευσε να ρίξει αυλαία λόγω των νέων όρων του ΕΚΟΜΕ, που διακόπτουν την επιδότηση σε σειρές μετά τη δεύτερη σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από διαπραγματεύσεις με τους συντελεστές, το κόστος μειώθηκε σε ποσοστό 30% και έτσι η “Μουρμούρα” θα συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.