Breaking News
Άγριες Μέλισσες σήριαλ

«Άγριες Μέλισσες»: Πάθη, ένοχα μυστικά και εγκυμοσύνες στα νέα επεισόδια

Οι «Άγριες Μέλισσες», το σήριαλ του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές έκανε τη διακοπή του για τις μέρες των γιορτών.
Από την αρχή του σήριαλ μέχρι τώρα έχουμε δει «πράματα και θάματα» να συμβαίνουν στο Διαφάνι. Ακόμα όμως δεν έχουμε δει τίποτα σύμφωνα με όσους ασχολούνται με τη σειρά.

Άγριες Μέλισσες το επιτυχημένο σήριαλ του ANT1

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Περιοδικό «MYtv»

Ένα ντόμινο αποκαλύψεων περιμένει τους τηλεθεατές της σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στην Ανέτ ένα ένοχο μυστικό για τον θάνατο της Βαλεντίνης.

Άγριες Μέλισσες σήριαλ

Η Ανέτ και το παρελθόν της

Όλα αρχίζουν όταν η Ανέτ έρχεται αντιμέτωπη με όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα στον αδελφό της και στη Βαλεντίνη, τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη. Ο Μιλτιάδης εκμυστηρεύεται στην αδελφή του τον απαγορευμένο έρωτα που έζησαν με τη Βαλεντίνη κι εκείνη μένει έκπληκτη. Ωστόσο, ο άντρας δεν μένει εκεί. Έχει ακόμη ένα ένοχο μυστικό που αφορά τον θάνατο της γυναίκας, όταν ακόμη οι κόρες της ήταν πολύ μικρές. Μόνο εκείνος γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα στο ποτάμι και το λέει στην Ανέτ προκειμένου να μοιραστεί αυτό το βάρος και να ηρεμήσει η ψυχή του», αναφέρεται αρχικά στο περιοδικό για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.
«Παράλληλα, όμως, και η Ανέτ, όπως θα αποδειχθεί, έχει τα δικά της μυστικά από το παρελθόν. Η ίδια, μαζί με την Αγορίτσα, συνεχίζουν το ψάξιμο στα χαρτιά του πατέρα Σεβαστού και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη, η οποία δικαιώνει τον Μιλτιάδη. Η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Έτσι, συναντάει τον αδελφό της και τον κατηγορεί για πλαστογραφία της διαθήκης του πατέρα τους. Ο Δούκας, όμως, όχι μόνο δεν παραδέχεται στην Ανέτ πως άλλαξε τη διαθήκη, αλλά την εκβιάζει και με ένα ένοχο μυστικό της, που εκείνη έχει καταφέρει να κρύψει όλα αυτά τα χρόνια», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του περιοδικού για τις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες σήριαλ

Η Ελένη αντιλαμβάνεται πως είναι εγκλωβισμένη στον έρωτά της για τον Λάμπρο. Είναι, όμως, και πολύ απογοητευμένη, καθώς αρχίζει να πιστεύει πως δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον Δούκα. Έτσι, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και την προσωπική της ευτυχία. Μόνο που η Θεοδοσία πρόκειται να ανατρέψει, ακόμη μία φορά, τα σχέδια του Λάμπρου.
Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Λάμπρος, ανήσυχος, καλεί τη Ρίζω για να την εξετάσει. Η τελευταία ανακοινώνει στον δάσκαλο και στον Μιλτιάδη τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Ο Λάμπρος, όμως, είναι σε απελπιστική θέση, καθώς δεν ξέρει πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση. Να πει την αλήθεια στην Ελένη ή να χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του;

Ωστόσο, η Ελένη μαθαίνει τα νέα της εγκυμοσύνης και είναι σοκαρισμένη.

Τότε, όσο και αν την πονάει, ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά στη γυναίκα του και εκείνη να την ξεχάσει οριστικά. Ο δάσκαλος, μην έχοντας άλλη επιλογή, ακολουθεί τη φωνή της λογικής και αποφασίζει να δεχτεί τους όρους της Θεοδοσίας και να μείνει μακριά από την Ελένη κάνοντας έτσι μια καινούργια αρχή στο γάμο τους.
Παράλληλα, η Ελένη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Κυπραίο.

Protothema για  τις Άγριες Μέλισσες, το σήριαλ του ANT1:

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψουν στις οθόνες μας τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 με καινούργια επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα! Ένοχα μυστικά από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια ενώ άλλοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν τις συνέπειες των επιπόλαιων επιλογών τους. Την ίδια στιγµή, οι διαµάχες και οι συγκρούσεις στο «∆ιαφάνι» κορυφώνονται, νέοι έρωτες φουντώνουν και άλλοι τελειώνουν άδοξα… Τροµερά µυστικά αποκαλύπτονται, τα οποία φέρνουν καταιγίδα στον Θεσσαλικό Κάµπο.

Άγριες Μέλισσες σήριαλ

Η ∆ρόσω µετά τη βραδιά πάθους µε τον Νικηφόρο θα µείνει έγκυος στο παιδί του. Και φυσικά αυτό δεν µπορεί να µείνει για πολύ καιρό κρυφό… Ολοι οι άµεσα εµπλεκόµενοι θα ενηµερωθούν για την εγκυµοσύνη της, η πρώτη όµως που θα µάθει την αλήθεια τόσο για το µωρό όσο και για την ταυτότητα του πατέρα θα είναι η Ελένη και φυσικά ο ίδιος ο Νικηφόρος. Ο νεαρός Σεβαστός δεν αποποιείται τις ευθύνες του, τις οποίες και αναλαµβάνει. Θα δούµε µε ποιον τρόπο θα γίνει αυτό…

Άγριες Μέλισσες σήριαλ

Ο Μιλτιάδης αλλά και η Βιολέτα θα προχωρήσουν σε σχέση. Ακόµη ένα ευχάριστο νέο θα έρθει για τον Μιλτιάδη Σεβαστό. Η Ανέτ µε ένα αριστοτεχνικό σχέδιο θα καταφέρει να αποκαταστήσει σε µεγάλο βαθµό την αδικία που είχε γίνει εις βάρος του από τον αδελφό τους ∆ούκα µε την πλαστογράφηση της διαθήκης του πατέρα τους. Στα επεισόδια της νέας χρονιάς η πλοκή των «Άγριων Μελισσών» εστιάζει και στην προσωπική ιστορία της Ανέτ Ρουσώ. Ενα µεγάλο µυστικό αποκαλύπτεται και θα µάθουµε επίσης πως για πολλά χρόνια ο αδελφός της, ∆ούκας, την εκβίαζε µε αυτό…

«TV Έθνος»:

Άγριες Μέλισσες σήριαλ

Ο ∆ούκας δεν θα αφήσει ατιµώρητο τον Θωµά µετά τον εκβιασµό που του έκανε ο τελευταίος µέσω της Μυρσίνης, έχοντας προηγουµένως ανακαλύψει πως εκείνος δολοφόνησε τον Γιάννο Σεβαστό. Ο ∆ούκας θα στήσει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Και όχι µόνο µία φορά… Στην επιφάνεια όµως δεν επανέρχεται µόνο ο φόνος του Γιάννου Σεβαστού αλλά και αυτός του Σέργιου από τις τρεις αδελφές Σταµίρη. Ενα τελείως απροσδόκητο και ξαφνικό γεγονός θα στρέψει όλες τις υποψίες πάνω στην Ελένη, η οποία και θα συλληφθεί ως ύποπτη για τον φόνο του µεγαλύτερου γιου του ∆ούκα. Η Ελένη προφυλακίζεται, χωρίς ωστόσο να οµολογήσει το παραµικρό για τον φόνο.

Με πληροφορίες από MYtv, Protothema, TV Έθνος

Διαβ’αστε την ανάλυση για την τηλεθέαση της σειράς Άγριες Μέλισσες από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη.

About Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

Δείτε Επίσης

Στέλιος Παρλιάρος Γλυκές Αλχημείες

Γλυκές Αλχημείες: Τι θα δούμε το Σάββατο 31/10 στο OPEN

Οι Γλυκές Αλχημείες θα είναι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 20:00 και πάλι κοντά μας, με τον Στέλιο Παρλιάρο να μας δείχνει πως θα φτιάξουμε λαχταριστά γλυκά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *