Ροιλός και Τρίγγου μαζί

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος διχάζει την Ασημίνα – Θα είναι ξανά μαζί;

Ο Νικηφόρος αρπάζει ξανά την πένα στα χέρια του, γράφοντας ένα νέο βιβλίο, στις Άγριες Μέλισσες. Έχοντας χάσει πια τα πάντα, αντιλαμβάνεται πως η μοναδική του παρηγοριά θα έρθει μέσα από την γραφή. Ζώντας μόνος, χωρίς το παιδί του και μακριά από τους Σεβαστούς, αποφασίζει να γράψει ένα νέο βιβλίο, αφιερωμένο στη ζωή του.

Μόνο που αυτό το βιβλίο, θα γίνει η καταστροφή για ορισμένους χαρακτήρες. Μέσα σε αυτό, ο πρωταγωνιστής αναλύει τα πάντα για τη σχέση του με την Ασημίνα, αλλά και όσα έγιναν ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Περιγράφει λεπτομερειακά, τόσο τις σκέψεις του, όσο και τα γεγονότα. Αναλύει τα περιστατικά που κατέστρεψαν τον γάμο του, με την γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη, αλλά και για τον πόνο που του προκάλεσε η αλήθεια.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες μιλούν για το βιβλίο

Η καταστροφή μέσα από την γραφή

Ο Νικηφόρος και το βιβλίο του προκαλούν ταραχή στην Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Όταν αυτό φτάνει στα χέρια της, η ηρωίδα μας συνειδητοποιεί πόσο πόνο θα προκαλέσει, εάν εκδοθεί. Θα μάθουν όλοι για τον φόνο του Σέργιου, για την εγκυμοσύνη της Δρόσως, για εκείνη και τον Μπάμπη, για τα μυστικά των Σεβαστών. Έτσι, ο Νικηφόρος καταστρέφει ολοκληρωτικά την Ασημίνα, και όσους συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτό.

Για να εμποδίσει την έκδοσή του, η Ασημίνα θα κληθεί να επιλέξει. Θα τον αφήσει μόνο του, με τον φόβο πως θα συνεχίσει να το γράφει ως το τέλος, με την ιστορία αυτή να τον διαλύει, ή θα γυρίσει σε εκείνον; Θα προστατεύσει για άλλη μια φορά την οικογένειά της και την ίδια, ή θα σταθεί στο πλευρό του, δυστυχισμένη;

Η Ασημίνα διαβάζει το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες

Η ιστορία των δύο πρωταγωνιστών δεν έχει κλείσει. Μέχρι και τον τρίτο κύκλο, στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα της σχέσης του, με το βιβλίο αυτό να βρίσκεται ανάμεσά τους. Ο Μπάμπης θα γίνει η σανίδα σωτηρίας για την Ασημίνα, αρκετές φορές.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com


Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link