Τηλεόραση

Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο μεταξύ Δούκα και Ακύλα

22/03/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Μια μεγάλη ένταση θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στον Δούκα Σεβαστό και τον Ακύλα Μεγαρίτη. Οι δυο άνδρες πιάνονται στα χέρια και η κατάσταση ξεφεύγει. Ποιος θα τους χωρίσει και για ποιο λόγο θα γίνει όλο αυτό;

Τι θα δούμε απόψε 22/3 στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Καλογεράς παρουσιάζει τον νέο κοινοτάρχη Διαφανίου, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο χωριό. Η Πηνελόπη μετανιώνει για το πισωγύρισμά της με τον Μελέτη, ενώ ο Σαραντόπουλος δίνει τελεσίγραφο στην Ουρανία. Η κηδεία του Δημήτρη Ορφανίδη γίνεται υπό το βλέμμα της Ασφάλειας, ενώ ο Πέτρος πρέπει να αποφασίσει αν θα βοηθήσει τον Βαρουξή.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κωνσταντή όταν διαβάζει την εφημερίδα. Η Σοφούλα με τον Άγγελο προσπαθούν να πείσουν τον Θανάση να πει την αλήθεια. Η Ζωή, με τη βοήθεια της Αιμιλίας, βρίσκει πρόφαση για να πάνε στην Αθήνα. Ο Ζαχαρίας αποκαλύπτει την αλήθεια στη Βιολέτα, ενώ ο παπά-Γρηγόρης έχει άσχημα νέα από την Αρχιεπισκοπή.

Τέλος, ο Ακύλας προκαλεί αναστάτωση στη δεξίωση του Δούκα με τους δυο άνδρες να συγκρούονται σφοδρά απόψε στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας τον ξαπλώνει, στην κυριολεξία, στο πάτωμα και οι δυο τους πιάνονται στα χέρια. Όσοι βρίσκονται εκεί προσπαθούν να τους χωρίσουν. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.