8 λέξεις και χωρίζουν Ελισάβετ - Αιμίλιος

8 λέξεις: Ο κακός χαμός στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς

Ακόμη πιο καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα, πρώτα επεισόδια της χρονιάς, της σειράς «8 λέξεις», που θα προβληθούν μέσα στο Γενάρη.

Δεν θα αργήσει η στιγμή που η Ελισάβετ θα μάθει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Μάγδας και θα γίνει πυρ και μανία με τον Αιμίλιο.

8 λέξεις 8 λέξεις: Ο κακός χαμός στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς και χωρίζουν Ελισάβετ - Αιμίλιος

Πιο συγκεκριμένα η Σμαράγδα πηγαίνει στο κανάλι και συναντιέται με την Ελισάβετ για να της δώσει ρούχα για το δελτίο. Στη συζήτηση τους επάνω η Σμαράγδα αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι ο Αιμίλιος θα γίνει μπαμπάς. Η Ελισάβετ δεν θέλει να πιστέψει σε αυτά που ακούει. Την ίδια ώρα βλέπει μπροστά την τον Αιμίλιο αλλά τον αποφεύγει επιδεικτικά χωρίς να του πει το παραμικρό. Ωστόσο δεν θέλει να αφήσει να περάσει έτσι μια τέτοια κοροϊδία γι’ αυτό και πηγαίνει έξω από το σπίτι του Αιμίλιου και τον απειλεί ζητώντας του να βγει έξω να μιλήσουν.

8 λέξεις: Η Ελισάβετ επιτίθεται στον Αιμίλιο

Ο Αιμίλιος, στα πρώτα επεισόδια της νέας χρονιάς στις «8 λέξεις», λέει μια δικαιολογία στη Μάγδα και βγαίνει έξω να συναντήσει την Ελισάβετ. Η τελευταία μόλις τον βλέπει φανερά θυμωμένη του λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της τονίζοντας του πως της προκαλεί αηδία. Μάταια ο Αιμίλιος προσπαθεί να την ηρεμήσει εξηγώντας της πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Μάγδας. Τα λόγια του εξοργίζουν ακόμη περισσότερο την Ελισάβετ που τον αφήνει στη μέση του δρόμου και φεύγει.

8 λέξεις 8 λέξεις: Ο κακός χαμός στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς και χωρίζουν Ελισάβετ - Αιμίλιος

Μια μέρα μετά η Ελισάβετ θα συναντηθεί τυχαία στο γραφείο του Αιμίλιου με τη Μάγδα και αντί να τη συγχαρεί για την εγκυμοσύνη της επιτίθεται προκαλώντας την έκπληξη και του Αιμίλιου ο οποίος δεν ξέρει πώς να δικαιολογηθεί στη Μάγδα για τη στάση της υφισταμένου του. Τη κατάσταση σώζει ο Σίμος που μπαίνει την ώρα εκείνη στο γραφείο και ακούει άθελα του τα λεγόμενα της Ελισάβετ. Ο Σίμος προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση της Ελισάβετ στη Μάγδα λέγοντας πως συνέβη κάτι σοβαρό στη δουλειά που είχε ως αποτέλεσμα η Ελισάβετ να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα της.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργού συνδέσμου (link), Youfly.com.

About Άκης Φωτόπουλος

Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.