Ο Αρώνης έξαλλος όσο ο Αιμίλιος φωνάζει στις 8 Λέξεις

8 Λέξεις – Έξαλλος ο Αρώνης: «Τι να πρωτοθυμηθώ από σένα άθλιε!»

Ένας νέος καυγάς θα ξεσπάσει στο αποψινό επεισόδιο. Ο τσακωμός που θα έχουν ο Αιμίλιος και ο Αρώνης, θα αφήσει εποχή στις 8 Λέξεις, καθώς θα είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς για την υπόθεση. Μετά από πολλές μέρες απουσίας, ο πρωταγωνιστής εμφανίζεται στο κανάλι, εξοργίζοντας τον διευθυντή του.

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει ένα κουτάκι με χάπια από το αυτοκίνητο που μεταφέρει τα αναβολικά και τα δίνει σε μια χημικό της εταιρίας για να τα εξετάσει. Μετά τον γάμο, ο Φρίξος και η Έλλη απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές στο ξενοδοχείο, αλλά τα ευτράπελα δεν λείπουν. Η ένταση μεταξύ της Κατερίνας και του Μιλτιάδη, εξαιτίας του Άλκη, συνεχίζεται.

Η Ηλιάνα βλέπει πως ο τσακωμός που έχουν αιμίλιος αρώνης δε λήγει στις 8 Λέξεις

Ο Αιμίλιος κρύβεται από όλους, καθώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Μάρκος καλεί τη Μαίρη σπίτι του και της βάζει ένα τελεσίδικο που δεν το περίμενε. Ο Οδυσσέας δεν είναι διατεθειμένος πλέον να ανέχεται την αυταρχική συμπεριφορά της Έρσης, γεγονός που οδηγεί σε καβγάδες. Η Ελισάβετ απογοητεύεται βαθιά από τον Αιμίλιο. Η Ηλιάνα πολιορκεί τον Παύλο και του ζητά να βγουν για ποτό. Τί θα δούμε απόψε;

Ο Αρώνης και ο Αιμίλιος σε ένταση

Ο Αρώνης απαριθμεί ένα προς ένα τα λάθη που έχει κάνει ο Αιμίλιος, στις 8 Λέξεις, με αποτέλεσμα ο τσακωμός να ξεσπάει ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες. Ο Αιμίλιος, μετά από μέρες εμφανίζεται μπροστά του, ζητώντας παραίτηση. Ο Αρώνης εκνευρίζεται με τη στάση του, καθώς δε μπορεί μετά από όσα έγιναν να λέει τέτοιο πράγμα.

Ο Ιωαννίδης στον ΣΚΑΙ

Αμέσως ξεκινάει ένταση ανάμεσα στους δύο, με τον Άκη να δείχνει έξαλλος. Τον βρίζει για όλα όσα έχει κάνει, χαρακτηρίζοντάς τον με τα χειρότερα λόγια. Τον πετάει έξω από το κανάλι κακήν κακώς, οδηγώντας τον Αιμίλιο στο απόλυτο αδιέξοδο. Η καριέρα που έχτιζε τόσα χρόνια, διαλύθηκε μέσα σε μια στιγμή.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.


Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link