Μια νέα εξέλιξη – στην οποία είχαμε αναφερθεί πριν λίγο καιρό –, μια αποκάλυψη βόμβα από την Αποστολία, έρχεται να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αγαπημένη σειρά «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ.

8 λέξεις: Αποκάλυψη βόμβα από την Αποστολία

Μια νέα εξέλιξη – στην οποία είχαμε αναφερθεί πριν λίγο καιρό –, μια αποκάλυψη βόμβα από την Αποστολία, έρχεται να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αγαπημένη σειρά «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ.

8 λέξεις: Αποκάλυψη βόμβα από την Αποστολία

Η Αποστολία κάθε μέρα που περνά έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Άκη Αρώνη κάτι που το αντιλαμβάνεται και η κόρη του η Ηλιάνα η οποία χωρίς περιστροφές λέει στον πατέρα της αυτό που βλέπει.

Στην αρχή ο Άκης δεν θέλει να δώσει τη σημασία που πρέπει στους ισχυρισμούς της κόρης του αλλά όσο περνούν οι μέρες «τον ζώνουν τα φίδια» για το αν η Αποστολία έχει άλλα αισθήματα γι’ αυτόν.

8 λέξεις: Η Αποστολία ανοίγει την καρδιά της στον Άκη

Πριν καλά – καλά προλάβει να καταλάβει περισσότερα από την Αποστολία η τελευταία τον αιφνιδιάζει ανοίγοντας του την καρδιά της. Ούτε λίγο, ούτε πολύ του λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του δηλώνοντας παράλληλα την παραίτηση της. Μια αποκάλυψη βόμβα δηλαδή από την Αποστολία, που βάζει «φωτιά» στις «8 λέξεις»!

Χριστίνα Χριστόφια

Ο Άκης που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη δείχνει αιφνιδιασμένος και προσπαθεί να την πείσει να παραμείνει στη θέση της. Η Αποστολία επιμένει λέγοντας του ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι αδύνατο να παραμείνει στο σπίτι του μιας και τα αισθήματα της για τον ίδιο έχουν αλλάξει εξηγώντας του ότι τον αγαπά. Από την άλλη βέβαια και ο Άκης παρά το γεγονός ότι δεν θέλει να αφήσει την Αποστολία να φύγει από το σπίτι του καταλαβαίνει το αδιέξοδο που βρίσκονται και οι δύο και δείχνει για πρώτη φορά ανήμπορος να δώσει λύση στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα τους.

8 λέξεις: Δείτε τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11)

Ο Οδυσσέας, μετά το συμβάν με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του και το απειλητικό σημείωμα που του άφησε ο άγνωστος, ξέρει ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να σοβαρεύει και αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Έρση για να μην την τρομάξει.

8 λέξεις: Δείτε τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11)

Στο μεταξύ, έρχεται στο ατελιέ η Ναυσικά με τον Δημοσθένη, τον οποίο ο Οδυσσέας φαίνεται να μην τον συμπαθεί καθόλου, αλλά του φέρεται με ευγένεια για να μην εξαγριώσει τη μητέρα του.

Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα επιστρέφουν στο γραφείο, κάνοντας μια καινούργια αλλά και δύσκολη αρχή στη ζωή τους, μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους.

Ο Μιχαήλ τους υποδέχεται με χαρά και συγκίνηση.

8 λέξεις: Ο Μάρκος προσπαθεί να προσεγγίσει το Νικηφόρο

Ο Μάρκος κάνει μια ακόμα προσπάθεια να προσεγγίσει το Νικηφόρο, αλλά κι αυτή τη φορά πέφτει σε τοίχο, καθώς ο Νικηφόρος είναι ανένδοτος.

Ο Αιμίλιος, για πρώτη φορά, παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι κάτι νιώθει για εκείνη και η σχέση τους φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν να περάσει στο επόμενο στάδιο.

Η Έρση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα στην τσέπη του Οδυσσέα και θέλει να πάρει τα μωρά και να φύγει από το σπίτι γιατί φοβάται πολύ.

Ο Οδυσσέας δεν ενδίδει στον συναισθηματικό εκβιασμό που του κάνει η Έρση κι αρνείται να παρατήσει την υπόθεση.

Η επιστροφή του Μιλτιάδη στο κόμμα συζητιέται σε όλα τα δελτία εκτός από το κανάλι του Αρώνη, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Αιμίλιο. Παράλληλα, η Ιφιγένεια χαίρεται που οι γονείς της γύρισαν και πάλι στη δουλειά και τις δραστηριότητές τους.

8 Λέξεις - Spoiler: Η ζωή του Φρίξου απειλείται από τον Αρώνη

Ο Φρίξος παρακολουθεί τον Δημήτρη, αλλά για κακή του τύχη γίνεται αντιληπτός και αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να καλυφθεί.

Η Έρση ζητάει τη βοήθεια της Ναυσικάς, με σκοπό να πείσει τον Οδυσσέα να πάψει να κυνηγάει αυτή την ιστορία και τον δολοφόνο της κοπέλας.

Ο Άκης βλέπει την Ηλιάνα να μαραζώνει και της δίνει το πράσινο φως να χωρίσει με τον Αλέκο. Η Ηλιάνα αναθαρρεύει και ζητάει διαζύγιο.

Δείτε επίσης: 8 λέξεις: Μια αποκάλυψη ωθεί τον Μάρκο στο χείλος του γκρεμού

About Άκης Φωτόπουλος

Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.