Θέατρο

Οι Παίχτες: Η επιτυχημένη παράσταση συνεχίζει για 2η χρονιά με αλλαγές

01/04/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η επιτυχημένη παράσταση «Οι Παίχτες», που φέτος απολαύσαμε τα Δευτερότριτα στο Θέατρο Κιβωτός και έκανε αισθητή την παρουσία της στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας σημειώνοντας το ένα sold out μετά το άλλο, πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου με αλλαγές. Τι θα αλλάξει την δεύτερη χρονιά στην επιτυχημένη παράσταση;

Σε νέο χώρο οι Παίχτες την νέα σεζόν

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, Οι Παίχτες του χρόνου δεν θα παρουσιαστούν στο θέατρο Κιβωτός αλλά σε ένα νέο χώρο, σε ένα καινούργιο θέατρο. Σε πολύ λίγο καιρό θα σας αποκαλύψουμε ποια θεατρική στέγη θα φιλοξενήσει την παράσταση. Οι Παίχτες, συνεχίζουν ακάθεκτοι και την νέα θεατρική σεζόν (2022-2023), που ξεκινά και επίσημα τον Οκτώβρη.

Οι Παίχτες – Λίγα λόγια για το έργο

Η αδρεναλίνη της κομπίνας, η μαεστρία και η αρρώστια του τζόγου, η κάψα να εξαπατήσεις τους πάντες, αλλά να μην εξαπατηθείς εσύ ο ίδιος και η εμμονή του ανθρώπου για την επικράτηση απέναντι στον οποιονδήποτε «δίπλα», κυριεύουν την πένα του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ κάπου στο 1836, για να γράψει μια δαιμονισμένη μυστήρια κωμωδία, που ακούει στο όνομα «Οι παίχτες».

Σ’ ένα απομακρυσμένο πανδοχείο της Ρωσίας, καταφτάνει ένας δεινός χαρτοπαίχτης, απατεώνας, και πλαστογράφος. Στόχος του, να βρει τα επόμενα θύματά του, και να τα «γδάρει». Αλλά δε θα είναι τόσο απλή υπόθεση. Στο ίδιο πανδοχείο διαμένουν δύο εξίσου δεινοί κομπιναδόροι, που γυρεύουν το ίδιο ακριβώς πράγμα με τον πρώτο: ένα λαχταριστό, αθώο και, φυσικά, κεφαλαιούχο θύμα. Οι δύο συναντούν τον ένα και σύντομα ενώνουν τις δυνάμεις τους, οδηγώντας την παράσταση σε ένα πανδαιμόνιο γεμάτο μπλόφες, ρίσκο, ανταγωνισμούς, συμμαχίες, εκπλήξεις κι ανατροπές, καθώς στο παιχνίδι μπαίνουν σιγά-σιγά όλοι οι παράξενοι ένοικοι που τριγυρνούν σ’ αυτό το μικρό και ήσυχο πανδοχείο.

Στη παράσταση θα δούμε τους “Παίχτες” να ζωντανεύουν από μια παρέα νέων ηθοποιών, τους Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Γιώργο Τζαβάρα και Γιώργο Μπουκαούρη, guest star τον Χρήστο Στέργιογλου και σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή. Ζωντανή μουσική, αφηνιασμένοι ρυθμοί και σκοτεινό χιούμορ σε μια παράσταση – οφθαλμαπάτη, μια φαρσοκωμωδία καταστάσεων, για την τέχνη της εξαπάτησης: Παράσταση ή πραγματικότητα, ηθοποιός ή ρόλος, θύτης ή θύμα, αλήθεια ή ψέμα, όλα συγχέονται και τελικά, το μόνο που μένει είναι το παιχνίδι. Οι Παίχτες συνεχίζουν δυναμικά και την νέα θεατρική σεζόν σε νέο χώρο και όχι στο Θέατρο Κιβωτός, που θα σας ανακοινώσουμε σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.