Θέατρο

Το Πάρτι της Μαρί Κωνσταντάτου!

11/06/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η αγαπημένη συγγραφέας των παιδιών και δημιουργός, που έχει διακριθεί με το έργο της όλα αυτά τα χρόνια, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά τον ερχόμενο χειμώνα με ένα νέο θεατρικό έργο που αναμένεται να λατρέψει το κοινό. H Μαρί Κωνσταντάτου θα παρουσιάσει τη νέα θεατρική σεζόν, ένα παιδικό μιούζικαλ, που θα έχει τον τίτλο «Το Πάρτι!»

«Το Πάρτι!» στο Θέατρο Ήβη

Η γεμάτη αγάπη παιδική παράσταση θα ανέβει στο Θέατρο Ήβη τον φετινό χειμώνα σε μια υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών. Πρόκειται για ένα έργο με χιούμορ, μουσική, τραγούδια, χορευτικά και εντυπωσιακά κοστούμια. Ένα έργο που περνά θετικά μηνύματα στα παιδιά όπως της αγάπης, της φιλίας, της οικογένειας, αλλά και οικολογικά, όπως το να σεβόμαστε το περιβάλλον και την φύση. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στην σκηνή θα εμφανιστεί και η ίδια η Μαρί Κωνσταντάτου, με τρόπο και ρόλο έκπληξη!

«Το Πάρτι!» είναι βασισμένο στην σειρά βιβλίων, με τίτλο «Μάικ ο Φασολάκης». 11 βιβλία που κυκλοφορήσαν πριν από χρόνια, μεταφράστηκαν στα αγγλικά, σέρβικα και κινέζικα και λάτρεψαν τα παιδιά! Η μεγάλη επιτυχία των βιβλίων οδήγησε τη Μαρί Κωνσταντάτου στο να γράψει το πρώτο της θεατρικό έργο με τίτλο «Οι Περιπέτειες του Μάικ!». Ένα musical το οποίο ανέβηκε στο θέατρο Αλίκη με πολύ μεγάλη επιτυχία και συνεχίστηκε με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Στον ρόλο του Μάικ τότε ήταν ο αγαπημένος Αργύρης Αγγέλου.

Οι Θεατρικές Σκηνές και η Μαρί Κωνσταντάτου, βρίσκονται σε συζητήσεις για την στελέχωση του καλλιτεχνικού team, αλλά και του θιάσου που θα βρεθεί το φετινό χειμώνα στο παιδικό musical με τίτλο «Το Πάρτι!». Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.