20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

1821 Η Επιθεώρηση: Η Καρύδη φεύγει, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έρχεται

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία για τη μεγάλη επιθεώρηση του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Καραντζά, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, που θα παρουσιαστεί στο ερχόμενο καλοκαίρι στο Βέακειο Θέατρο του Πειραιά. 

Η πολυαναμενόμενη παραγωγή ήταν να ανέβει την Άνοιξη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αλλά λόγω της πανδημίας η πρεμιέρα της μεταφέρθηκε τελικά για τον Ιούνιο, αμέσως μόλις επιτραπεί η λειτουργία των θεάτρων και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Επιθεώρηση 1821 - Δημήτρης Καραντζάς και Φοιβός Δεληβοριάς

Οι δύο δημιουργοί σχεδίαζουν με κάθε λεπτομέρεια το κοινό τους εγχείρημα και μαθαίνουμε ότι η διανομή θα κρύβει πολλές εκπλήξεις. 

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν από τα πρώτα ονόματα που είχαν κλείσει στη δουλειά, όμως τελικά δεν θα συμμετέχει καθώς δεν της το επιτρέπουν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Πάνου Κούτρα «Dodo» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Θίασος της επιθεώρησης των Δεληβοριά – Καραντζά για το 1821

Δεληβοριάς - Καραντζάς

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές μας πληροφορίες στην Επιθεώρηση για το 1821 θα πρωταγωνιστήσει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που επιστρέφει μετά από χρόνια σε ένα είδος θεάτρου που έχει υπηρετήσει με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. 

Στο θίασο πρωταγωνιστούν ακόμα δύο αγαπημένοι ηθοποιοί που ξεχωρίζουν μαζί και στις Αγριες Μέλισσες ο Γιώργος Γάλλος και ο Γιάννης Κουκουράκης, ενώ βασικό ρόλο θα έχει η Ελένη Κοκκίδου.

Γάλλος - Κουκουράκης Επιθεώρηση 1821

Και οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εδώ, όπως μαθαίνουμε.

Όπως αναφέρει παλαιότερο σημείωμα των Φοίβου Δεληβοριά – Δημήτρη Καραντζά για την παράσταση – επιθεώρηση για το 1821:

«Ο Δημήτρης Καραντζάς και ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζουν επιθεώρηση. Για τα 200 χρόνια από το 1821. Και φιλοδοξούν να ξανατραγουδήσουν το “χαίρε, ω χαίρε”, χωρίς να εμποδίζονται από τα “περασμένα μεγαλεία” και το “διηγώντας τα να κλαις”.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ