NETFLIX News

Vikings Valhalla: Ανανεώθηκε για σεζόν 2 και 3 στο Netflix – Τι ξέρουμε

02/04/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Ο θεός των Vikings Valhalla φαίνεται πως άκουσε τις προσευχές των θαυμαστών της σειράς στο Netflix και έτσι έχουμε καλά νέα με τη σειρά να ανανεώνεται για τη σεζόν 2 και 3 με ακόμα περισσότερες γενναίες μάχες και τολμηρές περιπέτειες του Leif Erikkson (Sam Corlett), της αδελφής του Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) και του πρίγκιπα Harald Sigurdsson (Leo Suter).

Η 1η σεζόν της σειράς Vikings: Valhalla βρέθηκε στην κορυφή του Top 10 του Netflix με σχεδόν 114 εκατομμύρια ώρες προβολής. Ο δημιουργός της σειράς και εκτελεστικός παραγωγός, Jeb Stuart, είπε στους θαυμαστές της σειράς: «Ευχαριστώ τα εκατομμύρια από εσάς που παρακολουθήσατε (και παρακολουθήσατε ξανά!) την 1η σεζόν. Οι αριθμοί ήταν απίστευτοι και πέρα από τις πιο τρελές μου προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τελειώσαμε και επεξεργαζόμαστε ήδη τη σεζόν 2, και ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει σύντομα και για την 3η σεζόν. Ενώ οι ιστορίες για τους Leif, Freydís, Harald, Olaf, Canute και το υπόλοιπο καταπληκτικό καστ είναι μυστικό, μπορώ να πω χωρίς δισταγμό ότι τα ταξίδια τους θα είναι ακόμα πιο επικά από αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα».

Πως τελειώνει η 1η σεζόν

Όταν βλέπουμε για τελευταία φορά το πλήρωμα των Βίκινγκς, βρίσκονται σε αιματηρή δίνη ενός θρησκευτικού πολέμου μεταξύ ειδωλολατρών και χριστιανών, εξαπολύοντας ανίερο δράμα σε όλη την απέραντη περιοχή της Σκανδιναβίας και της υπόλοιπης Ευρώπης και ο σχετικά ειρηνικός παραθαλάσσιος οικισμός Kattegat χάνει την βασίλισσα του Jarl Haakon (Caroline Henderson). Ο Harold προδίδει την Freydis, για να υποστηρίξει τον διψασμένο για εξουσία αδελφό του, Olaf, και η ίδια η Freydis φέρει το βάρος να γίνει η προφητευμένη σωτήρας του λαού των Βίκινγκ. Εν τω μεταξύ, στις τελευταίες στιγμές της 1ης σεζόν, ο Leif θρηνεί για την απώλεια της ερωμένης του κατά τη διάρκεια της μάχης κρατώντας βίαια ένα διπλό τσεκούρι και πηγαίνοντας στην πόλη με τους κοντινούς πολεμιστές. Κινδυνεύει ο Leif να ακολουθήσει τον ίδιο σκοτεινό δρόμο με τον εκδικητικό πατέρα του πριν από αυτόν; Είθε τα πνεύματα της Βαλχάλα να προσέχουν όλους.

Η παραγωγή για τη σεζόν 2 της σειράς Vikings Valhalla ολοκληρώθηκε και αναμένεται να επιστρέψει στο Netflix το 2023, ενώ τα γυρίσματα της 3ης σεζόν ξεκινούν αυτή την άνοιξη.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.