NETFLIX News

The Perfect Couple: Η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί σε σειρά του Netflix

04/04/2023
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά του Netflix με τίτλο «The Perfect Couple» που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα μυστηρίου της Ελιν Χίλντερμπραντ.

Ένα πτώμα στην παραλία τα αλλάζει όλα

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται την Greerer Garrison Winbury, μία διάσημη και πλούσια μυθιστοριογράφο η οποία σχεδιάζει τον τέλειο γάμο για τον γιο της (Μπίλι Χάουλ) και τη νύφη της, την οποία αποδοκιμάζει (στο ρόλο της θα δούμε την Ιβ Χιούσον). Τα σχέδια της όμως ναυαγούν όταν κάποιοι βρίσκουν έναν ξεβρασμένο πτώμα στην παραλία. Όλοι γίνονται ξαφνικά ύποπτοι καθώς η έρευνα που διεξάγεται βγάζει πολλά μυστικά στην επιφάνεια, δημιουργώντας το σκηνικό για ένα πραγματικό μυστήριο που φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από τις σελίδες ενός από τα μυθιστορήματα της Greerer.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η βραβευμένη με Όσκαρ Σουζάν Μπίερ, ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα. Στη σειρά του Netflix «The Perfect Couple» εκτός από την Νικόλ Κίντμαν, την Ιβ Χιούσον και τον Μπίλι Χάουλ παίζουν επίσης οι Λιβ Σράιμπερ, Ντακότα Φάνινγκ και Τζακ Ρέινορ.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.