NETFLIX News

Ρούμπι η Διασώστρια: Η αληθινή ιστορία στο Netflix που θα σε συγκινήσει

22/03/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η αληθινή τρυφερή ιστορία στο Netflix που θα σε συγκινήσει έχει τίτλο «Ρούμπι η Διασώστρια» και βρίσκεται στην 3η θέση αυτή τη στιγμή του τοπ 10 με πρωταγωνιστές ένα έξυπνο αλλά άτακτο κόλεϊ, τη Ρούμπι και έναν αστυνομικό τον Dan O’Neil (Grant Gustin της τηλεοπτικής σειράς Flash) ο οποίος συνεργάζεται μαζί της κυνηγώντας το όνειρο του να μπει σε μια ελίτ ομάδα Κ-9.

Η Ρούμπι έχει υιοθετηθεί γύρω στις 8 φορές αλλά συνεχώς την επιστρέφουν τελικά στο καταφύγιο επειδή είναι πολύ ζωηρή, ενώ η εθελόντρια Πατρίτσια Ίνμαν την προσέχει και είναι εκείνη που δεν αφήνει τον ιδιοκτήτη του καταφυγίου να κάνει ευθανασία στον σκύλο. Τότε συναντάμε τον Νταν ο Νιλ, έναν αστυνομικό που προσπάθησε και απέτυχε να πάρει μια θέση στη μονάδα K-9. Πόσες φορές έχει προσπαθήσει και έχει αποτύχει; Λοιπόν, αυτή θα είναι η όγδοη προσπάθεια του. Σε αυτό το σημείο λοιπόν, η Ρούμπι και ο Νταν συναντιούνται και παίρνει νέα τροπή η ζωή τους, καθώς εκείνος την υιοθετεί και την εκπαιδεύει έχοντας φιλόδοξα σχέδια να ενταχθεί στην μονάδα Κ-9 και να γίνει σκύλος της αστυνομίας.

Η αληθινή ιστορία της Ρούμπι

Η πραγματικότητα είναι ελαφρώς διαφορετική καθώς η Inman δούλευε με την Εταιρεία για την Πρόληψη της Βαναυσότητας προς τα Ζώα του Ρόουντ Άιλαντ (RISPCA) και είχε αναλάβει να διορθώσει τη συμπεριφορά της Ρούμπι. Ο ερευνητής του RISPCA, Τζόζεφ Βαρτζίκα (δεν εμφανίζεται στην ταινία) είδε τις δυνατότητές της και ζήτησε από τον Ματ Ζαρέλλα (τον ρόλο του Scott Wolf στην ταινία) να αξιολογήσει τη Ρούμπι.

Ως αποτέλεσμα, ο Ζαρέλλα σκέφτηκε ότι η Ρούμπι και ο Νταν θα έκαναν μια καλή ομάδα, έτσι τους συνδύασε. Λίγο διαφορετικό από την τυχαία συνάντηση που φαίνεται στην ταινία.

Είναι αλήθεια ότι ο Νταν δούλεψε με τη Ρούμπι για να την εκπαιδεύσει ώστε να είναι έτοιμη για το τεστ K9, και τελικά πέρασε στην κορυφή της κατηγορίας. Η Ρούμπι έγινε πιστοποιημένος κρατικός σκύλος της αστυνομίας του Ρόουντ Άιλαντ το 2012.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι το τέλος της ταινίας «Ρούμπι η Διασώστρια» στο Netflix, όπου η Ρούμπι βοηθά να βρεθεί ένα αγόρι που έχει εξαφανιστεί και στη συνέχεια αποδεικνύεται ότι είναι ο γιος της εθελόντριας του καταφυγίου, Πατρίτσια Ίνμαν, είναι κάτι που πραγματικά συνέβη.

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.